Kızlar yaaaaa, çok ama çoook üzgünüm. senağlamaŞu anda Şehnaz'ın kardeşi ile msn den konuşuyorum. Şehnaz, kardeşinden bana haber vermesini istemiş... Ben de kaç gündür nerde bu diyordum... Şehnaz'ı 3 gün önce hastaneye yatırmışlar. Şekeri çok yükselmiş, hastanede sürekli insülin iğnesi yapılıyormuş. Henüz şekeri düşürmeyi başaramamışlar. Erken doğum riski varmış. Eğer şekeri düşerse taburcu olacakmış yoksa hastanede kalmaya devam edecekmiş.Size de haber vereyim istedim.
Kızlar yaaaaa, çok ama çoook üzgünüm. senağlamaŞu anda Şehnaz'ın kardeşi ile msn den konuşuyorum. Şehnaz, kardeşinden bana haber vermesini istemiş... Ben de kaç gündür nerde bu diyordum... Şehnaz'ı 3 gün önce hastaneye yatırmışlar. Şekeri çok yükselmiş, hastanede sürekli insülin iğnesi yapılıyormuş. Henüz şekeri düşürmeyi başaramamışlar. Erken doğum riski varmış. Eğer şekeri düşerse taburcu olacakmış yoksa hastanede kalmaya devam edecekmiş.Size de haber vereyim istedim.
enelcim teşekkür ederim hayatım.
birşey soracağım kızlar ya daha geçen gün konuştuk ama ben yine unuttum doğum iznine 32+0 damı yoksa 32+6 damı ayrılıyorduk?
Kızlar yaaa bu arada kaç gündür egedeniz den haber alamıyorum. msn de açmıyor, sitede de tek satır yazdığını görmedim. Nerde acaba, bak şimdi Şehnaz'ın yokluğunun ardından böyle birşey çıkınca endişelenmeye başladım...
ege deniz ocağın 5 ine kadar giremem demişti eşi tatile girmiş onunla vakit geçirecekmiş
Eylemcim, doktora sordunmu su bizim legen kemigi agrisini?
Canım öyle demişti ama 2 günde bir falan msn e giriyor haberdar ediyordu... 4-5 gündür hiç ses yok ondan merak ettim.ege deniz ocağın 5 ine kadar giremem demişti eşi tatile girmiş onunla vakit geçirecekmiş
Şehnazı 3 gün önce hastaneye kaldırmışlar. Şekeri düşmüyormuş, erken doğum riski varmış. Kardeşi ban amsn den haber verdi.şehnaza ne oldu kızlar :1shok:
eliiiif unuttum kaydirigubbakcemile3 o kadar da kurdum kafamda şunu sorayım şunu sorayım diye ama unuttum, b,de gündüxleri de ağrımıyor ya, yaw ne şaşkınlık yaptım ben delikafadulden yazmak lazım yazmak :tomato:klava:
Şehnazı 3 gün önce hastaneye kaldırmışlar. Şekeri düşmüyormuş, erken doğum riski varmış. Kardeşi ban amsn den haber verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?