2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz bugün kızımla çalıştık.yarında çalışıcam sonra 3 gğn izinliyim haftaya başlayacağım.şükür iyiyim hiçbir yerim ağrımadı.ama sadece şimdi dinlenirken biraz başım ağrıdı.eğer böyle sorun olmazsa rahatsız hissetmezsem çalışıcam.doğum iznimi son 3 haftada alayım diyorum.yalnız korkmadan da edemiyorum.heran birşey olacakmış gibi tetikteyim.akıntım fazla sadece hepsi bu.

canım benim ya ne oldu benim dünürüme böyle :çok üzgünüm: senağlama Allahım yar ve yardımcısı olsun inşallah, iyi haberlerini alırız.

Acil şifalarımızı ve iyi dileklerimizi dualarımızı ilet bizden canım. Büyük geömiş olsun. İnşallah biran önce iyileşir. Bebiş de iyidir umarım.

Kızlar yaaa bu arada kaç gündür egedeniz den haber alamıyorum. msn de açmıyor, sitede de tek satır yazdığını görmedim. Nerde acaba, bak şimdi Şehnaz'ın yokluğunun ardından böyle birşey çıkınca endişelenmeye başladım...

ayyy canım kıyamam.çok geçmiş olsun.şehnaza selamlarımızı ilet.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğiyle beraber.

denizcim çok üzüldüm yaa allah korusun...inşallah en kısa zamanda düzelir..Allah acil şifalar versin..sorunsuz bitirsin inş....offf içim daraldı bak şimdi

ege deniz ocağın 5 ine kadar giremem demişti eşi tatile girmiş onunla vakit geçirecekmiş

Eylemcim, doktora sordunmu su bizim legen kemigi agrisini?

eliiiif unuttum kaydirigubbakcemile3 o kadar da kurdum kafamda şunu sorayım şunu sorayım diye ama unuttum, b,de gündüxleri de ağrımıyor ya, yaw ne şaşkınlık yaptım ben delikafadulden yazmak lazım yazmak :tomato: klava:

ege deniz ocağın 5 ine kadar giremem demişti eşi tatile girmiş onunla vakit geçirecekmiş
Canım öyle demişti ama 2 günde bir falan msn e giriyor haberdar ediyordu... 4-5 gündür hiç ses yok ondan merak ettim.
şehnaza ne oldu kızlar :1shok:
Şehnazı 3 gün önce hastaneye kaldırmışlar. Şekeri düşmüyormuş, erken doğum riski varmış. Kardeşi ban amsn den haber verdi.

Şehnazı 3 gün önce hastaneye kaldırmışlar. Şekeri düşmüyormuş, erken doğum riski varmış. Kardeşi ban amsn den haber verdi.

olsun eylemcim sıkma canını. unutuyor insan hem heyecandan, hemde konu coklugundan.

Ay yapmayın hastanedemi yani simdi sehnaz? uzuldum yaa:çok üzgünüm:
allahım sifa ver arkadasimiza, dualarimiz seninle ve oglun Kaanla şehnaz.:Saruboceq:

kızlar dua ediyorum hepimize sağsağlim şu bebişleri dünyaya getirelim diye.çok yorgunum ben yatıyorum.öpüldünüz.

şimdi okudum şehnaza çok üzüldüm ya
inşallah bir an önce şekeri kontrol altına alınırda taburcu olur
off ya sona yaklaştık allahım ne olur kötü şeyler olmasın hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım
dualarımız seninle şehnaz....

Kızlar ben de komşuma çaya iniyorum. dönünce girerim belki yine. Hepinizi öpüyorum. Görüşemezsek iyi geceler herkese...

senağlama çok üzüldüm yaa. sona yaklaştıkça sorunlar artıyor. allah acil şifalar versin. inşallah şekeri düşerde çabuk taburcu olur. ya içim garip oldu ya offff. acil şifalar diliyoruz.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…