2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm şehnaza Rabbim bir an önce şifa versin inşaallah.
Buarada kar yağdığının farkında bile değildim fenci şimdi sen söyleyince baktım harika bir görüntü var dışarda şimdi ışıkları kapatıp perdeleri açıp izleyeceğim.Eşimin arkadaşı geldi diğer odada oturuyorlar benimde yanlızlıktan canım sıkıldı hiç değilse dışarsını izleyimde atayım şu sıkıntıyı üstümden.

UMARIM ŞEHNAZ ERKENDEN iyileşir canım ya
bu arada kimse kalmamış bende gideyim ozman
aha gittim

Ben geldimmmmmm!!! Komşuma çaya inmiştim... Şimdi yine uzun bir gece beni bekliyor. Kimler var bakem, neler yapıyorsunuz kızlar?

ay cnm ya adacyocum eger kardesi girerse tekrar msne mutlaka bize haberleri ilet oldumu cok üzüldüm bak simdi off ya
ins. sehnaz ve oglu kaan iyilesir ya...
Rabbim acil sifalar versin

Tabii, hemen paylaşırım zaten... Şimdilik selam ilettim kardeşiyle... Eğer tekrar iletişim kurabilirsek sizlerin de iyi dileklerinizi ve selamlarınız göndereceğim kendisine...

günün ilk günaydını benden olsun:Şeniz:
eee o kadar erken yatarsak olacağı buydu..kimselerde kalmamış zati..
şehnaz canım çok geçmiş olsun bir an önce dönmeni dört gözle bekliyoruz..ne olur iyi ol bir an önce:Saruboceq:

Günaydn herkeze güzel bi gün geçirmesini diliyorum..
Kızlar uzun zamandır boyle guzel uyumamıstım uykumu oyle guzel aldımkı bugun kendımı melek gıbı hissediyorum yaa tabi dün yıldonumumuzdu askım bana cok guzel suprızler yaptı belkı onun etkısındede guzel uyumus ola bilirim :) bu arada günaydın Saruböceq :)

günaydın güzeller.............. sheydaya bende geçmiş olsun diyorum...çalışan arkadaşlara kolay gelsin....ben işe geldim ama gözlerim kapanıyo uyku akıyor gözlerimden...neyse bugün yoğun geçicek hadi hayırlısı bakalım...

günaydın kızlar...alyasulin neler yapmış kıııız anlat bakem :)))))))))))))
kedinin biri gelmiş kapının önünde benim ayakkabıların üstüne yamulmuş mıy mıy mıy sabahtır...çok üşümüş olmalı...kıyamam ona ama içeride alamam..bişeyler versem temelli gitmez kapı önünden apartmanda bana kızar...
şehnaz nasıl acaba...inanmayacaksınız belki ama 3 gündr suyumuz kesik...yarabbim bizi bulur yaa..kaloriferimiz yanmaz,o yanar su kesilir..inanın 3 gündür damla su akmadı..benim siniri düşünün artık..taşıma suyla ne bulaşık temiz oluyor ne biz...banyo wc mutfak bunların suyun eksik olmaması gereken yerler....ayyy delircemmmm

günaydın kızlar
şehnaz arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum
rehavetcim gerçekten her şey sizi buluyor sanki kolay gelsin canım

dün gece özellikkle sağ kalçamın ağrısından uyuyamadım yatakta dönerken bile ağlıycaktım nerdeyse havalardan mı hareketsizlikten mi bilmiyorum

çok teşk ederiz jnm çok üzüldük dualarımız onunla inş bir an önce iyileşir ve taburcu olur allah yardımcısı olsun meleğini ve onu korusun...

biz son ana kadar çalışcaz bi sorun olmazsa ...benimde akındım biraz fazala çözüm mü yok mu?

şekercim sakın olll. dikkat bebiş var yaniiii... delirme sakın ol.sadece aksilikler üst üste gelmiş jnm olunca çorap sokuğu gibi oluyo ya sabret jnm.

Günaydın herkese.Dışarısı buz gibi çıkacak olnalara duyrulur.Şimdi işten geldim ve dondum............

kızlar bu arada günaydın ....

kusura bakmayın dırek konuya daldım.hastalık olunca iş başkalaşıyo ve öncelik alıyor.

son haftalara geldikçe şikayetlerimiz de artıyor.inş bu dönemlerimizi fazala sorunsuz geçiririz.

allah herkeze dilediği gibi bi doğum nasip etsin ...

dün akşam ben eve gittim yemek yaptım koçişle yedik.bılaşık falan yıkadım kahvemizi içtik dizimizi izledik bugunun yemeğini yaptım.ewe gidince ısıtcam sadece tatlımı yaptım ewi süpürdüm merdivenleri yıkadım ve yattım ...
ama hiç yorulmadım.hııı bi de bol bol çamaşır yıkadımmmm :) astım malum bebişşşşş...

günaydın herkese, inşallah bu gün sorunsuz hastalıksız geçer hepimiz için. bu aylar böyle geçecek demek ki, Allah sabır sağlık versin. Şehnaz'ım dünürüm iyidir inşallah. :Saruboceq:
alyasulin, nice mutlu yıllara, neler yapmış eşin? bak demek ki senin uyku problemi psikolojik. aman tatlım üzme kendinia.s.:1hug:
ben de yeni uyandım gideyim kahvaltımı yapayım en diyetinden cokacimcoook malum dün sıkıyı yedik uyacağız diyete. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…