lapa lapa kar yağıyor
Kızlar yaaaaa, çok ama çoook üzgünüm. senağlamaŞu anda Şehnaz'ın kardeşi ile msn den konuşuyorum. Şehnaz, kardeşinden bana haber vermesini istemiş... Ben de kaç gündür nerde bu diyordum... Şehnaz'ı 3 gün önce hastaneye yatırmışlar. Şekeri çok yükselmiş, hastanede sürekli insülin iğnesi yapılıyormuş. Henüz şekeri düşürmeyi başaramamışlar. Erken doğum riski varmış. Eğer şekeri düşerse taburcu olacakmış yoksa hastanede kalmaya devam edecekmiş.Size de haber vereyim istedim.
biz bugün kızımla çalıştık.yarında çalışıcam sonra 3 gğn izinliyim haftaya başlayacağım.şükür iyiyim hiçbir yerim ağrımadı.ama sadece şimdi dinlenirken biraz başım ağrıdı.eğer böyle sorun olmazsa rahatsız hissetmezsem çalışıcam.doğum iznimi son 3 haftada alayım diyorum.yalnız korkmadan da edemiyorum.heran birşey olacakmış gibi tetikteyim.akıntım fazla sadece hepsi bu.
günaydın kızlar...alyasulin neler yapmış kıııız anlat bakem :)))))))))))))
kedinin biri gelmiş kapının önünde benim ayakkabıların üstüne yamulmuş mıy mıy mıy sabahtır...çok üşümüş olmalı...kıyamam ona ama içeride alamam..bişeyler versem temelli gitmez kapı önünden apartmanda bana kızar...
şehnaz nasıl acaba...inanmayacaksınız belki ama 3 gündr suyumuz kesik...yarabbim bizi bulur yaa..kaloriferimiz yanmaz,o yanar su kesilir..inanın 3 gündür damla su akmadı..benim siniri düşünün artık..taşıma suyla ne bulaşık temiz oluyor ne biz...banyo wc mutfak bunların suyun eksik olmaması gereken yerler....ayyy delircemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?