2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlarr

Ayy umarım bır an once duzelır..Guzel haberlerle gelır. Sekerı o kadar yuksekmıydı yaa. Seker erken dogumu tetıklermı... 1 ay daha gecseydı hepımız rahatlayacagız...

enelcim teşekkür ederim hayatım.
birşey soracağım kızlar ya daha geçen gün konuştuk ama ben yine unuttum doğum iznine 32+0 damı yoksa 32+6 damı ayrılıyorduk?

benım doktorum 5 Ocak da kontrole geldıgınde 32 hafta raporunu acacagız dedı. Ama ben o gun 31+4 oluyorum dedim.Olsun bişi olmaz dedi. Kızkardeşim 33 haftasında gıtmıstı acmıslardı. 32 e gırer gırmez actırabılırsınız bence..

magnezyum yada calsıyum kullanmıyormusun?

merhaba kızlar herkese a.s. gununuz guzel gecsin.

sehnazdan guncel bilgi yok dimi?

ay bugun canım hicbisi yapmak istemiyor yaa.
bide ogleden sonra toplanti varmis offf yılsonu degerlendirmesi.
sinir ederler iyice artik beni. klava:

neysee yarin aksam icin kankam gelicek bursadan ama bazi sebepler yuzunden hala netlesemedi. off gelecegi yada gelmeyecegi belli olsa da ona gore hazirlansam cok iyi olacak yaa :dilcikar:

canım sen içini ferah tut bol bol dua et...allah anneni korusun inş. hiç bişey yoktur.

Günaydın cnm :) ne yapmış güzel b çiçek hazırlatmış aksam yemegi için de balık resturantına gitti ordan çıkışta bana çok cici bi elbise aldı öyle bi tur attık eve geldık gecede kolarında uyuttu oyuzden sabah cok guzel uyandım kızımda yaramaz degıldı dun gece rahat rahat uyudum :)

ayyy yerim ben sizi yaa.romantik böcükler sizi...bizimde yazındı ve benim en kötü dönemimdi mide bulantıları falan....çok güzel geçtiği söylenemez...ama jestleri çok güzeldi valla:)))

bu arada kesinti için belediyeyi aradım telefona bakan kadın direk sert bir tavırla konuşmaya aşağılamaya başladı..tepem attı bugünlerde bütün arızalar beni buluyor...cinayet işleyeceğim insan sayısı git gide çoğalıyor...sonra kapttım belediye başkanını aradım..adama şikayet ettim..doğru düzgün konuşmasını bilen birini oturtun dedim.benim niyetim kesintinin ne zaman biteceğini öğrenmekti..bağırmak olsaydı eğer o bağırma nasıl olurmuş görürdü dedim.kapattım

cumartesi doktora gidince doğuma kadar ki bütün randevuları aldırdı yoğunluktan sorun çıkmasın dedi
peşpeşe randevuları görüne heyecanlandım ben de
17 ocak
31 ocak
14 şubat
21 şubat
28 şubat son randevu sonrasına vermedi acaba sezeryan olucağı için mi
normalde doğum tarihi 7 mart çıkıyor ama beklemiycez galiba orda sormak aklıma da gelmedi

kızlar hatırlarsanız bir arkadşımdan bahsetmiştim benden 3 hafta geride oda mart annesi..enfeksiyon kapmıştı bayram öncesi 12 gün hastanede yatmıştı...dr u da özel hastaneye geçti 2 ay oldu biraz uzak bir yerde..yakınlarda olsun demiş.hastanenin yakınında otel kalıyordu kayınvalidesiyle...şimdi de çapaya sevk edilmiş orada yatacakmış...ay nesi var bunun yaa çok üzüldüm.ama başından beri yemesine dikkat etmiyordu.hastaneye gittiğimde de canım istemiyor pek dikkat etmiyorum dedi..ben ona bakınca besili dana gibiyim.süt ürünleri meyve eksik oolmaz..o hiç içmiyormuş..demiride çok düşük..kaç kere takviye ettikleri halde düşük çıkıyormuş..boyu baya kısa kilo alacağım diye korkuyordu.bebek küçük kalmış.29.haftada 1100 gr mış..
onada üzüldüm şimdi bak..

tatlım sanada gecmıs olsun.. senınde cok erken almıs dogum pozısyonunu.. neden sımdıden dogum pozısyonunu almıs acaba.. bende rahım agzı boyunda kısalma oldugu ıcın

dr normal olduğunu bu aylarda dönebileceğini sürekli yer değiştirdiği söledi bir arkadaşımında 30 haftada dönmüştü 6 aydan sonra olabiliyomuş.benim herhangi bir kasılmam yok şimdilik hersey normal gözüküyo sende çok kafana takma anımkaydirigubbakcemile5

kızlar bu haftalardan sonra kontrolller artacakmı böyle, ayda 2 kez mi olacak. peki ultrasonun bebeğimize zararı yokmudur?

merhaba.. ben kadınlar kulübünü geç farkedenlerdenim ne yazıkki.. allah nasip ederse bende mart annesi olacagım. şu an 28+4 günlük hamileyim. 20 mart muhtemel doğum tarihi hadi bakalım hayırlısı.. hepinize sağlıklı ve hayırlı beklemeler...

anladım canım dogum pozısyonunu almıs deyınce donmus demek ıstedın. Bende sandımkı dogum kanalına sokmus kafasını.. yanı legen kemıklerının ıcıne gırmıs sandım. Neyse tabııkı su an senın durumun normal. Ama benımkı normal degıl takılmayacak gıbı degıl yanı.. Yıne de takmamaya calısıyorum...

Off bugunde hıc keyfım yok

Hosgeldın Altunummm

cok sükür ben geldim kizlar..
doktora gidip güzel haberlerle gelenlere kocaman masallah
yasemin.. gecmis olsun canim.. sen dinlenmene bak ..
böcügüm sanada gecmis olsun canim.. ama en iyi seni kendi doktorun tanir balim.. cumartesiye ne kaldi ki sunun surasinda.. :teselli:
sehnazimada cok üzüldüm, umarim en kisa zamanda cikar , sekeri normale döner..
son haftalara yaklastikca sikaetlerde bas göstermeye basladi.. su haftalarida saglilka bi atlatsaydik
:Saruboceq:

olsun sonunda farketmişsin ya inşallah bundan sonra güzel paylaşımlarda bulunuruz:CüvCüv:
aramıza hoşgeldin canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…