Kızlar yaaaaa, çok ama çoook üzgünüm. senağlamaŞu anda Şehnaz'ın kardeşi ile msn den konuşuyorum. Şehnaz, kardeşinden bana haber vermesini istemiş... Ben de kaç gündür nerde bu diyordum... Şehnaz'ı 3 gün önce hastaneye yatırmışlar. Şekeri çok yükselmiş, hastanede sürekli insülin iğnesi yapılıyormuş. Henüz şekeri düşürmeyi başaramamışlar. Erken doğum riski varmış. Eğer şekeri düşerse taburcu olacakmış yoksa hastanede kalmaya devam edecekmiş.Size de haber vereyim istedim.
enelcim teşekkür ederim hayatım.
birşey soracağım kızlar ya daha geçen gün konuştuk ama ben yine unuttum doğum iznine 32+0 damı yoksa 32+6 damı ayrılıyorduk?
günaydın kızlar
şehnaz arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum
rehavetcim gerçekten her şey sizi buluyor sanki kolay gelsin canım
dün gece özellikkle sağ kalçamın ağrısından uyuyamadım yatakta dönerken bile ağlıycaktım nerdeyse havalardan mı hareketsizlikten mi bilmiyorum
slm arkadaşlar artık sıkıntılı dönemler başladı sanırım kasılmalar sancılar gerilmeler allah yardımcımız olsun...bende deaynı sorunlar bacaklarımı hissetmiorum bazen acayip ağrılarvar vajinada kasıklar sancılarım var yarın 12.30 da randevum var bakalım bana nediyecek korkmaya başladım bebişler erken gelmek içn can atıolar sanırım ama mümkünse vaktinde gelsinler bizleride telaşlandırmasınlar bu ara biraz üzdüm kendimi ondanda kasılmalarım oluo sanırım annem 5 sene önce meme kanseriydi ve ameliyat kemoterapi derken atlatmişti hastalığı ama cuma günü kontrolleri vardı kan degerleri yine yüksek çıkmış başka bir yere sıçramış olabilir demiş doktoru yarın tıpta araştırmaya başlıcaklar yanında olamıorum çok üzgünüm ben tekirdağda annem antalyada inşallah iyi çıkar sonuçları dua edin bizim içn kızlar allah aynı acıları tekrar yaşatmasın herşeyden öncde hepimze bebişleirmize ailelerimizze sağlik nasip etsin öptüm hepinizi
günaydın kızlar...alyasulin neler yapmış kıııız anlat bakem :)))))))))))))
kedinin biri gelmiş kapının önünde benim ayakkabıların üstüne yamulmuş mıy mıy mıy sabahtır...çok üşümüş olmalı...kıyamam ona ama içeride alamam..bişeyler versem temelli gitmez kapı önünden apartmanda bana kızar...
şehnaz nasıl acaba...inanmayacaksınız belki ama 3 gündr suyumuz kesik...yarabbim bizi bulur yaa..kaloriferimiz yanmaz,o yanar su kesilir..inanın 3 gündür damla su akmadı..benim siniri düşünün artık..taşıma suyla ne bulaşık temiz oluyor ne biz...banyo wc mutfak bunların suyun eksik olmaması gereken yerler....ayyy delircemmmm
tatlım sanada gecmıs olsun.. senınde cok erken almıs dogum pozısyonunu.. neden sımdıden dogum pozısyonunu almıs acaba.. bende rahım agzı boyunda kısalma oldugu ıcın
canım o doktoruna göre değişiyor mesela benimki 4 hafta sonra çağırdı sonra 3 hafta en son 1 hafta sonra da doğuma gireceğim zatenkızlar bu haftalardan sonra kontrolller artacakmı böyle, ayda 2 kez mi olacak. peki ultrasonun bebeğimize zararı yokmudur?
dr normal olduğunu bu aylarda dönebileceğini sürekli yer değiştirdiği söledi bir arkadaşımında 30 haftada dönmüştü 6 aydan sonra olabiliyomuş.benim herhangi bir kasılmam yok şimdilik hersey normal gözüküyo sende çok kafana takma anımkaydirigubbakcemile5
merhaba.. ben kadınlar kulübünü geç farkedenlerdenim ne yazıkki.. allah nasip ederse bende mart annesi olacagım. şu an 28+4 günlük hamileyim. 20 mart muhtemel doğum tarihi hadi bakalım hayırlısı.. hepinize sağlıklı ve hayırlı beklemeler...
olsun sonunda farketmişsin ya inşallah bundan sonra güzel paylaşımlarda bulunuruz:CüvCüv:merhaba.. ben kadınlar kulübünü geç farkedenlerdenim ne yazıkki.. allah nasip ederse bende mart annesi olacagım. şu an 28+4 günlük hamileyim. 20 mart muhtemel doğum tarihi hadi bakalım hayırlısı.. hepinize sağlıklı ve hayırlı beklemeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?