2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hee valla çok çirkin sıpaa demi hacer teyzesiiiŞenizŞeniz

Ayşin ilk resim mevlütte çekildi herhalde.. Çok datlı poz vermiş maaşallah.

evet canım mevlütte çekildi ama sonunda bittikten sonra.çünkü mevlüt sırasında hep ağladı minik cadı emzirmiştim kucağımda uyudu ama yerine yatırınca uyandı..
aysinim çok tatlı olmuş masallah minik kuzuna a.s.

sağol canım...
a.s.a.s.teşekkür ettim canım hepimizin kuzusuna maşallaahh

oyy Allah nazarlardan saklasınn cimcimeee maşallah yaa.

hepsini kem gözlerden korusun...

amin canım..

sağol amin canım...

beraber resmimiz henüz elimde yok...ilerleyen zamanda ...

burda resimlerimiz olsun bence.ggeçmişe dönük bakmak hoş olur.

aslıcım,ayşinc,im,kızıldenizim ,damlacım maşallah çok tatlılar çookk

kızlar yaa kıskandım iyice. çok tatlılar, ben de teyzeleriyle tanıştırmak istiyorum sizinle bebeğimi. gülşah canım nasıl ekleniyo bu fotolar?

bütün bebişler çok güzel hepsine koskocaman maşallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

masalalh bebişlernizze gülşah ,emel

Gülşah çok tatlı olmuş alya kocaman olmus ay yerim onu ben ya hey maşallah nur yüzlü valla

buda bizim dünkü halimiz kızım banyon yaptıkdan sonra derin bi uykuya daldı 1 saatlik :)

gülşahım şöyle kocaman sulu sulu öpesim geldi bu kızı.maşallah sübhanallah çok tatlı rabbim korusun kollasın inşallah güzel kaderler versin tatlı kuzuma.

amanda emelin sayın dünürün hiç pas vermiyorsun.yoksa başkasına verdin oğluşumu?damadımda pek gözel maşallah.ama ciddi biri olacağa benziyor gülerken resmi yokmu emelcim.nasılsınız bu arada?

dilekcim maşallah prensesine ne kadar masumlar dimi?cicilerine bayıldım bende alıcam şağkalı bir tane.nazar deymesin inşallah.

masallah kızlar.. Gulsah bence kızın sana benzıyor

tşk ederiz enel teyzeesi aylizime ne giydirsenyakışık yeni fotolarınıda bekliyoruz ayliz hanımın annesine duyrulur a.s :dance:

gülşah bende meleğe katılıyorum aynı sen bu kız.biz babalara benzettik bebeleri sen başardın kendine benzetmeyi.
dilekcim birazdan yüklücem canım.

hey masallah aylizime bee çok tatlı olmuş allah korusun onu :Saruboceq:

bu arada aynı babası ya :)

sağol canım.hiç sorma vallaha aynı babası biz gülşah gibi başaramadık kendimize benzetemedik.saç şekli bile babası şimdiden.komik koca kafalar.:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…