2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet meleğim senin bebişin fotolarını gordum masallah ona

ama ne bilim çoğu kişi eklemiyor. gerçi herkez sanane diyebilir ama işte

nazanım masallah erene ya çok tatlı
seninde maşallahın var bu arada :utangaç:
bu gazdan ne çekiyoruz yaa

bende alyaya bayildi cok tatli masallah, dun kirki cikti kuzumun sanki az daha hafifledi gazi, ama doktor sIkI rejime soktu beni gazi icin acim acccc

dilek maşallah süphanallah, Alya hanım büyümüş de gezmelere bile çıkmış fıstık
nazancım Eren'e da 41 kere maşallah a.s. ne kadar yakışıklı olmuş paşa,
nazan bizm de gaz problemimiz var dr. neler önerdi ye veya yeme diye?

ev halimiz saçımıza başımıza bakmayın artık :) Kızlar bu saçları boyatıp boyatmamaya karar veremedim hala yaa..Aslında Pazartesi işbaşı yapmam gerekiyordu ama yıllık izinden 3 hafta aldım. 27 Nisan işbaşı

Son düzenleme:
Dün aşıdan geldikten sonra acıktımmmm anne diyor

Burdada anneye gülücük atıyor

-Betül
-Dilek
-Nazan
-Melek
Hepinize kocaman birer maaşallah.. Bunları sıraya dizip kokulu kokulu öpecen..Allah sağlık-sıhhat versin hepsine.

tşk ederiz teyzelerii a.s.melek ya çok tatlı bu ali masallah yaa varya büyüyünce gercekten çok can yakıcak bu ara canım ben saclarını organik boya kullanarak boyatabılırsın ve birde röflede yaptırabilirsin röfle dibe degmiyor çünkü tabi bu benim fikrim cnm a.s
mel

Kızlar benım doktor bebek 6 aylık olana kadar boya yaptırma dedı Çok Çabuk etkılenıyorlarmıs bıtkıselde bıle aman ne yapayım ben beyazlarıma alıstım yas 27 nede olsa

canim ne varsa yasakladi bana mesela yumurta, sut, balik, sogan, domates, salca, cilek,pirasa, baharat yasak bunun haricinde bulgur, fasulye, nohut, lahana, portakal, mandalin, limon, kavun, uzum, asitli icecekler, aci bunlarda gaz yapan yiyecekler oldugu icin yemiyorum, ne yiyorsun diye sorma ac geziyorum:))

abooooooooowwwwwww maşallah yaaa kuzularımmmmmm teyzesi yisin yisin bal kaymak kı bunlaaaaarrrrrrrrr

anacım maşallah kuzucuklarınıza nazar deymesin inşallah.hepsi bir melek rabbime korusun onları.

Oy masallah ozanıma büyümüşte gellmiş
çok tatlı olmus senin kara kuzu bu arada resimlerde babasına çok benziyor :)) sende masallah hiç dogum yapmıs gıbı durmuyon hee gıtmıs buun kg ohh ne guzel sana bi masallah

Allhım tiplere bak.maşallah hepsine kızlar.nazar değmesin inşallah

kız bana büyümüş gelmiyo hiç yaaa. çok sevindim büyümüş müü? delikafadulden.
babasına çok benziyo baba dayı karışımı zaten benden bişey var göbüşünde beni var bende de var hehehehekaydirigubbakcemile3.
sağol cicim bu aradaevet aldığı kilolar gitti sayılır zaten 10 almıştım

Hey maaşallah fencimin guzusunaaaaaaaaaaaaaaa.

Nazanım o ne kııııııııııııııııııııııııı.. Niye o kadar yasağın var anlamadım. Ne diyetiymiş bu böyle.

buyuk oglumda alerji vardi dogdugunda aylarca bu dieti yapmistim, bu oglumda cok agladigi icin ayni alerji ondada olabilir diete devam dediler

ayrıca hepsine 41 defa maşallah sübhanallah....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…