2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahmet yigit
Idil Türkü
Selen Masallah hepsineee ...
Idil türküyü gülerken gördüm cok güzel bir duygu herseyi atlatmis kendine gelmis minnos:) MASALLAH
gülenyüzcüm sende foto ekle bekleriz:)

rapunzelime bak nasıl güzel gülmüş canım benim
idil türkü o gülüşünü yiyim senin nasıl da mutlu piknikte kız derya çıkar dışarı bizim burada da çok rüzgar var dr sordum doğuk esmezse sorun olmaz çıkarın dedi ben çıkarıyorum vall artık
oy batunun o ayaklarını ısırırım hayırlı olsun laptopun tombişim benim
tuba o saçlar ne güzel toplamışsın maaşallah benimki keltoş hala :)
oy oy damadım da burdaymış ayağa kalkmış poz verirmiş adaya göstereyim uyanınca :)

hepinize maaşallah kuzular çok tatlısınız

Kizim frikik verirken :roflol:

Yerde uyumayi cook seviyoruzzz

yakin cekim hehe

alinti yapmayin oldumu kizlar

ben bu yeşil çam artistini yerimmmm firikde verirmiş kızlar oğullarınıza göstermeyin kaydirigubbakcemile3

sibel rüya ile defne hakkaten benziyorlaarrr....

ilk resmini ısrasım geldii....cokacimcoook

ben geldim teyzecikler

Son düzenleme:
rüyam gelmiş yaaaaa ben bayılıyorum bu kıza maşallah gülen yüzü solmasın.Hakikaten rüya ile defne andırıyolar ikiside çok kibar maşallah

Esmaaaa Batuş kocaman olmuş maşallah heralde mart annelerinin en büyük duran bebeği yoksa en büyük bebeği mi aynı zamanda :)

yok canım yaş olarak 3. sıradayız ama kilo boy orantılı olarak en büyük biziz galiba

maşallah kuzulara ve annelerine tabi çok iyi bakıyorlar kuzularına
Allah esirgesin

doğa nın mavi bandını yerim ben, kokoş kızımız.. evet evet mart bebeklerinin kokoşu ilan ediyorum, meltem sorun yok dimi kuzum...

yiğit de gerçekte büyük gösteriyo fotolarda maşallah.. boyu kaçtı ki?
alya yerim seni ben oyun halısındaki uyuyuşuna bittim. iyiki foto çekmişsin süper olmuş. tabi gördüğümüz ilk gülücüğü de hiç eksik olmasın yüzünden.
batu ve alya nın anakucağını ben de gözüme kestirmiştim ama annem ve ablam hızlı davranım mother care den almışlar farklı bi modelini. napalım sağlık olsun:) sallanarak da oturmasın (((((((
dilek sen de fıstık gibisin.. kilolar gitmiş dimi?
manınn idil de gelmiş hem de gülen yüzüyle . ona da maşallah... hep gülsün bebeklerimiz.
batunun laptopunu da beğendik. doğanınkini de. şimdiden bilişime el atmışlar. hımmmkızzzzzzz bunlar chatleşiyo mu yoksa.:uhm: malum bizimkilerin yok.sengözlerimebaksanab

tuğba kızın çok şirin. ama ben demiyomuyum size şu saçlarınızı sergilemeyin diye. ha? bak şehnaz kestirdi kuzumun saçlarını biz kıskanmayalım daha fazla üzülmeyelim diye...

derya yiğidimizin balkonda çekilmiş fotosundaki o güzel ifadeye bayıldım. maşallah erkekimize..

veee Rüya yerim onun dekoltesini ben. çok tatlı. çok hanım hanımcık bi bebek bu. hepsine 41 bin kere maşallah...

batuşum gelmiiiiş canım benim çok tatlısın maaşallah

ayşincim inanır mısın canım ben de hep kel bi bebeğimin olmasını hayal ediyordum şimdi bile kel olanlar daha bir ilgimi çeker..hep kel olsun dişleri çıktıkça çıksın saçları da derdim...

Sagolun teyzeleyyyy...
Batusa masallah yaaa kocaman adam gibi oturmus MASALLAH MASALLAH

idil türkü,batus,yigit,mts tugbanin pitircigi ve rüyacik

hepsinee kocamn bi masalllh hepsi kocamn olmus görmeyelii anneri cok ii bakiyo anlasilannn hepsini öptüm kocamn..

çokk açım çokk

piknikteyiz cevizlerin altındaa
ayy maşallah kızımaaa teyzesi kurban olsun verene yaradana. güler yüzlü bıcırığım benim maşallah

bizde laptopumuzu dün çıkardık doğayı kıskandıkkk
ooooooy erkekimmm yerim seni bal kaymak laptopa bak bende kıskandım gidince alcam oğluşumaaa. maşallah erkek tam erkek yaa
Biz geldik teyzeleri....
ayy sezinn canım yerim seni maşallah sanaaa fıstık gibiler analı kızlıı
ve karsınızda A.Yiğit show :roflol:

amanda aman ahmet yiğitte burdaymış yerim seni ne yakışıklı maşallah

rüyoşumla alyam alıntı yapmayın dedikleri için özel not yazdımm öperim ikinizide maşallah sırma saçlı kızlarım benim. yerim ben sizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…