2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adaaa minnoşum harbiden sen kocaman olmuşun yanaklar tam ıssırmalık olmuş aslı benim için kocaman öp adayııı

ooo batuş büyümüş de salıncağa binmiş yahu tombalağım benim

ada hanımlar da burdalarmış kız ne zamandır koymuyodun foto çok tatlı olmuş kızımın adaşı maaşallah

anilim yakisiklim gelmiss bayiliyorum sana yikisiklim masallh san ya

batusuma bak kin heleeee yakisiklim aslan oglum benim ya salincaklarda sallaniyomus bakin hlee siz

adamm bebem yerim seni sebek melegim ne kadar byümüs ne kadar güzellesmisin masalh koltugada kurulmus ohh

adacım yerim seni..sende geleydin annenle.. bidahakine atla gel.. olmadı çantaya saklan biz seni gezdiririz..annen eğitime gitsin opuyorumnanaktan

muhterem allah bağışlasın maşallah çok tatlı oğluşun.

dün bağa gittik ve salıncak keyfi yaptık hayat ablamızda salladı bizi
oyy yerim seni paşa keyfe bak sennn maşallah büyümüşte parklara gitmişş
yok canım düşmez popo geçse göbek geçmez okadarcık yerden
:roflol::roflol:
Ada kocaman abla olmuşş

big boss hugo boss a rakip Ada boss eheuheuehe

Nisan ve ben :asigim:

ileri ileri arş ilerrrrriiiiiiiiiii

oyyyyyy maşallahh ben sana kurban olurum kuzuuuuum aslıııı çok tatlı olmuş buuu ya ben hastayım adaya acaba ne yaramazlık yapsam diye düşünüyo sanki bebe yaaaaa offf ısırcam onu...

ay bunlar nekadar buyumus boyle masallahh hepsi super.
ADA kocaman abla olmus biberon u da tutarmis o minik elleriyle yesin onu teyzesi.
Nisan cok guzelsin saclarina bayiliyorum bu fistigin masallah
ANIL beylerinde yuruteci hayirli olsun sariseker.(ama cok birakma ustunde annesi)
IDIL TURKU de kocaman olmus ay ne yiyo o ekmekmi elindeki masallah yaw.

cok fazla geriye gidemedim sayfalarda firsat bulunca hepsine doyasiya bakicam melekler buyuyorrrrr.

ay ne güzel masallah ikinize yaseminn... dipcih gibisiniz offf yaaaaa (( kiskaniyom fit anneler foto koymasin :roflol:

ay ne güzel masallah ikinize yaseminn... dipcih gibisiniz offf yaaaaa (( kiskaniyom fit anneler foto koymasin :roflol:

kız nerem dipçik.farkındaysan alt tarafı koymuyorumkaydirigubbakcemile3 bel iyi de kalçalar..beyonce halt etsindelikafadulden

sen isini biliyosunnnn :roflol:

Ben galiba batusaa birsey yazmadim oysaki yazdim saniyodum ((
Batusum cok yakusuklusun kuzummmm... Salincagada binermiss bakalim ilerde hangi kizlari sallican sen o parklarda :roflol:

çok teşekkür ediyoruz teyzeleriii
sibel valla çapkın bir oğlum olsun istiyorum o yüzden kimi isterse sallayabilir kızlarınıza dikkat edin:lepi:

Sabah neşeli hallerinden biri

URL=http://img98.imageshack.us/i/p8130055.jpg/]
[/URL]

Kuzeni ezgi ile sabah keyifleri

şaşkın ördek

ilk oturma deneyimleri

günaydın arkadaşlar, dün çok yoğun bir gündü bağlanamadım hiç, umarım hepiniz iyisinizdir, sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…