2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız damla valla bu ozan paşa cok tatlı olmuş vede cok yakısıklı olmuş yemınle kız nil hanımda cok anlamlı bakıyo cok güzel olmuş calısmaları eşinin emegıne saglık

özgecim ada ne güzel bi bebk maslalh ya cok canlar yakacak byüdügnde

ay maşallahhhh hepsine yaa
kaan aynı babası maşallah kocaman olmuş
özge boncuğun çok tatlı uyuyor maşallah kıyamammmmm
rebecacım maşallah kuzuya

rebeca cok hanım efendı görünüyo bebişin Arda bıyık altı güler gördüm senı hatta bakar gördüm senı Canım gelınım maviş gözlerınden öperim ne güzel uyuyorsunn sen öyle

Bütün bebekler tatlıdır ama bu mart bebekleri eksta tatlılar yahu,,,,,,ela,kaan,(maviş) ada ve karakuzum ozan 41 kere maşallah, öptüm sizleri....

Ada kızımız gelmiş. Mavi boncuğum benim.. Kapıya şimdiden sıralanmışlardır dimi Özgecim. Çok güzel bu kız maaşallah.
çok teşekkürler teyzeleri öpüyoruz kocamaaaan a.s.

karakuzumu yerim ben akıllı bıdık açamazsın sen o kilidi :) o büzüştürdüğün ağzını da ısırırım senin :))

betül çok güzel olmuş hatta bunlardan güzel bişeyler yapıp çerçeveletmek lazım kaydirigubbakcemile2

yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.

betülcüm çok ama çok güzeller.. zaten bornozlu olana hastaydım.. şaşkın ördek... bir Alaz Ada bi Hilal Nil sizi şirin komik şekerler...aaa unutmadan bir de Çileğim Nisan:))))

Ozan Paşa ve Nil hanıma kocaman bır masallah.

O sandalyeye bıttım ıcındekıne daha cok bıttım:) Esmerlıgı nerden gelıyor bu cocugun dıyordum megerse babadanmıs.. Masallah

ilk bayram şekerimiz gelmiş. maşallah Batuhan'a.. bayramlıklar çok yakışmış. kocaman adam oldu yaa..

Hepsifde ne kadar büyüdü güzelleşti maşallah...Biz de geldikk

[

Son düzenleme:
maşallah batuhan adam oldu
meltem nerden buluyosun bu kıyafetleri yaaa
maşallah Doğa kocaman olmuş

saol füsuncum..eee kız kokoş olunca bulunuyokaydirigubbakcemile3

Batuhan seni doğru ünlüye benzetmişim teyzecimm çok canlar yakacaksınn çokkkkk.....

Melek Doğa , çok şıksın bitanem cicilerin çok yakışmış maaşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…