2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çapkııııınnnnnnnnn o nasıl bakış öyle maşallah ne çok büyüdün paşam yaaa

hoşgeldinizzzz bal kızzz yerim senin o butlarını ayy yatarken tam ısırmalık durmuş o butlaaaarr, parmakta ağızda meleğim benimm.
ayrıca maşallah ya çoook güzel olcak hee

tüm bebişlere kocaman maşallahhh

Allahım kanım kaynadı bu bebeişleri görünce... yerim hepsini ben yaaa...
Arda'nın çapkın bakışlarına hangi kız dayanabilir valla çok çapkın olacak...
ya Ada ya bayıldım. maviş gözlü fıstık... parmağını emerken uyuması da ayrı güzel. aynen damla ben de bacaklarını ısırmak istedim baktığımda...kelliği de kızım gibi.. ay gidip öpesim geldi kızımı da uyuyo şimdi(

Ardanın dişlerini gördümmmmm. maaşallahh yaa çok tatlı. ay bu günleri de görüyoruz ya...
yahu benim kızın dişleri ayrık böyle muntazam değil hahahaha.. yamuk dişli. babasının benim düzgündür ama yine teyzesine benzetmişiz bu durumu da....

melekcigim,özgecigim,damlacigim ve aysincimm cok tesekkürler hepinizee cok mercii

ay maşallahhhh hepsine yaa
kaan aynı babası maşallah kocaman olmuş
özge boncuğun çok tatlı uyuyor maşallah kıyamammmmm
rebecacım maşallah kuzuya

rebeca cok hanım efendı görünüyo bebişin Arda bıyık altı güler gördüm senı hatta bakar gördüm senı Canım gelınım maviş gözlerınden öperim ne güzel uyuyorsunn sen öyle

meyhabalayy ben deldiiimm
bu yeşimde konuşmaya çalışıyoyum...

elimdeki şevgili tıytılım onu çoook şeviyoyumm, annemle mutfaktayıj annem mama yapıyo bende tıytılımlan oynuyoyum...

şu şandalyenin kilidini biy açabilşem

gejmeye didiyoduk annem çekti büyük adam olmuşum öyle diyoy
yamuy vaydı hava eşiyodu annem kalın giydiydi ::::

canımm babamlayım naşıll babama benziyoyum demiiii

Son düzenleme:
Bütün bebekler tatlıdır ama bu mart bebekleri eksta tatlılar yahu,,,,,,ela,kaan,(maviş) ada ve karakuzum ozan 41 kere maşallah, öptüm sizleri....

hepsine bin kere maşallahhhhhh Allahım hepsini korusun esirgesin bütün kötülüklerden, hepsi melek bunların hepsi birbirinden tatlı, ballı kaymak bunlar......
şükürler olsun yaradana, ne kadar şanslıyız.

karakuzum ozanım yerim senin o şezlongunu yaaaaaaaa
maşallah damlacım kocaman oldu çok tatlı

Ardaaa özlemiştim seni tatlım.. Maaşallah koca adam olmuşsun,çok tatlı bakıyorsun,,çok canları yakıyorsunnnnn. Kiloda almışsın bence yakışmış.

Ada kızımız gelmiş. Mavi boncuğum benim.. Kapıya şimdiden sıralanmışlardır dimi Özgecim. Çok güzel bu kız maaşallah.

Karakuzum sende büyüdükçe daha bi güzelleşenlerdensin. Bitter çikolatam. Şezlongunu kıskandık.. Çok rahat görünüyorsun orada.

sernin balyanaklarını ısırırım ben ozan paşaaa....
güleç melekkkkk.......

cokacimcoook YıYıMMı SÖYLEEEEEEEEEcokacimcoook
KONUŞMASININ VıDEOSUNU ıZLEDıM BAYILDIM:)))))))) dur ya yiyim koca yanaklarını...:)))))))))

kızz Elaa sen benim rakibim mi olacan bu BAnu abla duruşuyla eheuheueheeuheeu çok şekersinn bitanemm.....
Elif NAz cıım çok hanımhanımcık olmuşsun sen keşke aynı gün doğduğunuz arkadaşın Ada da senden feyz alsa eheuheueheueheue

eşim yeni bişeyler denemiş ben de sizinle paylaşmak istedim bakalım beğenecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…