2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deryacım çok tatlı olmuş İdilcim büyümüş çıtır-pıtır kzım benim

buket, tülay,emel,derya ,aslı,damlateşekkürler teyzeleri a.s. a.s.

oy oy yerim seni gezgiş pek güzelsiin

haarikasınııızzz

özge,derya,süheyla canlar maşallah meleklerine...hepsi çok güzel maşallah ..

ooo ben gelmeyelı kızlar ıyıce basmıs burayı.. hos gelmısler.. Incı cok buyumuss Suheyla masallah.
kızlar hepsıne baktım ama vaktım yok tek tek yorum yapmaya hepsını opuyorum

cok ama cook özlemisim hepsini
ardadan - karakuzuya - adadan -dogaya - dogadan inci, ali tuna, batuhan,nisan,eda vs vs vs bütün mart bebeklerini cok özlemisim gözüm gönlüm acildi ...
edanin banu alkanligina bayildim , melek doganin elbiselerine bittim vs:)
Rabbim sizi nazarlardan korusun MASALLAH hepsine

kızım amip olmuş...((dünden beri çok kaka yapıyordu.sabah babaanneye bıraktım.devam etmiş.kakası..doktora götürmüş babaannesi.tahlil yapmışlar.amip çıkmış..offffff ya kızımın kaderimi bu..20 günlükkende olmuştu..

kızlarr merhaba çok özledim hepinizi yavrular çok tatlı olmuşlar maaşallahkaydirigubbakcemile3 benim oğluşum hasta oldu çok öksürüyo. kızlar benim ki çok tembel ya arkadaşımın kızı var 1 gün arayla doğdular 16 mart doğumlu emekliyo benim ki bakıyo ona şok takaydirigubbakcemile3

ya emel çook tatlı bu çocuk maaşallah canım benim

ay ben Özgeciğimin boncuğunu görmemişim çok tatlı olmuş maşallah ne güzelde oynuyor

6.ay foto album yaptiricam diyordum yaptim telden cekipte ekliyebiliyorum kizlar ne yazikki :)) bir kac tanesi bu ...

SÜpermıŞ sıbel Çok tatlı ÇıkmıŞ maŞallah.nasıl yaptın arka fonu falan?

canim ben yapmadim fotografcida yaptirdik albüm seklinde fotograflar daha güzel kalitede ama ben telefondan cekip ekledigim icin biraz bozuk ciktilar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…