2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sarı papatyammm çapkın bakışlımm güzel gülüşlümm yerim seni yaa maşallah göslere bak.

yiğit'im o maviş gözleriniyerim ben
siboş bu kız fotomodelere taş çıkaracak kadar güzel poz vermi vallaa

emel ya çok yakışıklı valla bu çocuk maaşallah gözlerine bitiyorum

teşekkürler meltem.ay canım benim çok tatlı çıkmış mındık mındık.tombiğim.gelinlikte süpermiş altın rengi tacı falan.güle güle giysin.düğününüzde var sanırım yakınlarda

meltemm kaldır şu resmi çıldırmak üzereyim yerim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallah şımarık şey yaaa

saolun kızlar...bu neki şekerim sen düğünde gör bizi tam bi bomba olcek kokoşum:))
uzun süredir son halinin resimlerinide koyamadım zaten bari düğün resimlerimizi koyalım haftaya inş...yakışıklı ozanımda 7 aylık oldu maşllaahh

bu melek doğa varya nasıl bir kız ya şekerrrrrrrrrrrrrr

direk sizin göreceğiniz şekilde nasıl koyabilirim yapamadım :))

tokayı takınca iyice kepçe olduk saçımız yokki..iki tel vardı ona da toka taktım. kaydirigubbakcemile3

devircem o çiçeği diye inat etti.dün evi temizledikten sonra kaşla göz arasında yine gitmiş çiçeğe bu defa devirmiş.saksının içindede renkli kum vardı çiçekler sabit kalsın diye her yer kum oldu...ne diyim ben şimdi bu kıza...

tarihlere bakmayın makinanın tarihini düzelttmemişim...

meralcim google a hızlı resim yaz ilk çıkan siteye gir ordan yapabilirisin resim oluşturduktan sonra aşağına forum3 yazıyor orayı kopyala burdan cevap yaza tıkla yapıştır opuyorumnanaktan

canım deniyorum ama hızlı resim de sayfa açmıyor ((

ayshince cim maşllah kuzucuğa allah nazarlardan saklasın senin o bakışları yerim ben kuzucum... canım sen nasıl yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…