2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zakkumcum maşallah kızına

bu mart bebeklerinin hepsi kartpostal bebeği gibi maşallah

teşekkürler kızlar, valla dediğiniz gibi o kadar güzeller ki, bakarken foruma yüzüme bol bol tebessüm yağıyo...

kiminizle paylaşıyoruz yaşadıklarımızı, o kadar tanımlanamaz güzel şeyler ki... iyi ki varlar... hepsine 41 bin kere maşallahh...

ayşiiiiiinnnnnnnnnn ayyy maşallah kııııızzzz ne kadar güsel elacıııkkk tam bir minnoooşşş kel olsun ne çıkar bende kelmişim hemde 1 yaşından fazla bir süre hehehhe. kuzu yaaa allah bağışlasın canım.

zakkumcum masallah kuzuna canım çok tatlı yawss :)

sağolun kızlar ben daha yorum yapamadım bile prens ve prensesler hakkında. anca zamanım oldu nete girmeye. yalnız kaldım bugün itibariyle. ya ben annemlerde ya da onlardan biri bende oluyodu. artık nete daha sık girerim sanırım kuzum izin verirse.

kızlar ben çıkıyım, soframı kuruyum. kızım uyanmadan. sesler çıkarmaya başladı zaten...öpüyorum sizi, bebeişlerimi de kokluyorummm.....

ayy maşallah büün bebişlere.
hacer ne kadar sevimli böyle bu böcek.ben babasına benzettim maşallah.
dilek çok güzel bir aile resmi olmuş nazar deymesin inşallah.
zakkumcum bayıldım bebişine saç bandıda takarmış cimcime.
eylemcim maşallah sezine çok güzel gözleri var nazar deymesin inşallah.
fundacım ben göremedim liya yı ama takvimdeki resmide çok güzel ağzına uuuu yapmış uyurken.
hepsini rabbim nazarlardan korusun.maşallah 42 kere.

Ayşin
Hacer
Eylem
Funda

masalla kızlar.. cok tatlılar..

SAOL CANIM BENıM DARISIDA SENıN BAŞINA SAĞLICAKA AL YAVRUNU KUCAĞINA a.s. a.s. a.s.

cok düşüncelıdır oglum benım

36 haftalıkken ellerını yüzünü götürmeyı cok sevıyo anne karnında bıle böyle bir poz vermişti bize

maşallah kızıldeniz çok tatlı ya yerim onun ellerini ben :)

cok tessekkurler kzılar maşaallah bebek degılmı hepsı bırer melek Allah bebıklerımızız bıze bagıslasın ınsaallah

yokluğumda bayağı foto birikmiş.maşallah hepinizin bebekleri çok tatlı.kocaman olmuşlar.prenslerin ve prenseslerin yanaklarından öperim.

kizildenizcim filozofmu olcak acaba seninki.. derin düsüncelere dalmis güzel melek

ayy çok şirin bunlar ya! daha nasıl hallere giriyolar da kareleyemiyoruz. bizimki de elleriyle kendine vuruyo. o kadar sert hareket ediyoki ben bile tutamıyorum kollarını bacaklarını...

zakkum
kızıldeniz maaşallah bebişlerinize çok tatlılar.

selence
alyasulin sizin fotoları göremedim ben.????

ay hepsini ısırmak istiyorum....ne çirkin şeyler öyle hepsi...çirkin ördek yavruları...hepsine maşallah sübhanallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…