2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte benim şaşkın kızım :1shok:
sonunda biraz küçülttüm resmi:sm_cool:

Son düzenleme:
Amanin benim gelin kızım gelmiiişşşşş.. Maaşallah çok tatlı çooookkkk.
Dünürcüm bahtıda şansıda açık olsun inşallah.

Amanin benim gelin kızım gelmiiişşşşş.. Maaşallah çok tatlı çooookkkk.
Dünürcüm bahtıda şansıda açık olsun inşallah.
kayınvalidesinin elini öpmeye geldi kaydirigubbakcemile3
sağol dünürüm tüm çocukların şansı bahtı açık olsun inş.

slm kızlar bebişim bugun dr amcasıyla tanıştı kontrolleri yapıldı. 2. ayda kalca filmi çekilecek ve artık 2.aydan sonra ateş yapan aşılarımız başlıyacak dr hast sağlık ocağı dışında bi aşı daha önerdi aşı ile aynı gün yapılacak mış.135 ytl fiyatı tabiki yaptırcaz da ... sizede dr aynı şeylerden bahsettimi.

bu arada anne sütü bebişlerimize çok yararlıymış kızlar bol bol evde komposto yapın ve bol sıvı için sütünüz bol olsun...
maşallah selence çok tatlı bi prenses

kafayi nasilda tutmus bacaksiz..
güzelligime bakin der gibi bakmis..
allah nazarlardan saklasin..
masallah

masallah Yasemın kızına ıyı sanırım. Sadece 5 lı karma asısı ates yapıyor onun ıcınde eve gelınce carpol ates dusurucu verdım 2 sefer cıkmadı atesı..135 lık ası ıse Rotavırus asısından bahsedıyorsun. bebek sorunları kısmına yazmıstık. Bız 3 ayda ve 5 ayda 2 doz halınde yaptıracaz. Yanı ıshal asısı yanaktan yapılıyor. Dıkkat et bu asının ıkı cesıdı var. Ben rotarıx olanı yaptıracam yan etkılerı daha az.

................................

Son düzenleme:
Yetişememişim. Yine göremedim senağlama

fundacım maşallah kızına canım.çok tatlı güçlü kız olucak belli.kokluyorum cennet kokusndan.

altını değiştirirken yeleği başına geçmiş.komik kızım.ImageShack - Image Hosting :: dsc00932.jpg
kurbağa yatışında kızım çok seviyor böyle yatmayı.ImageShack - Image Hosting :: dsc00921.jpg
gülşah hala bana benzediğini düşünüyormusun?tıpkı babası bu yaa.ImageShack - Image Hosting :: dsc00947b.jpg
uyandım anne kaldır beni artık diye bakıyor kuzum.ImageShack - Image Hosting :: dsc00924.jpg
meleğim ne kadar masum yatıyor teyzeleri.http://img412.imageshack.us/my.php?image=dsc00919.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah subanallah çok tatlı olmuş bu annesi :1hug:

sizde bizdeki gibi baba kız aşkı başlamış :asigim::asigim:

buketşm bak tekrar koydum sen gorene kadarda silmicem ok

Amaniiiiin maaşallah çok güzel bir aile tablosu buuuu..Üçünüzde çok şekersiniz canikom..
Allah bozmasın neşenizi.
Şu saçlardan biraz benim oğlana versenizeeeeee

Hayriyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızı büyütmüşün ele avuca gelmiş maaşallah.
Yaw bu bebişler niye babalarıyla daha güzel bakışıp oynaşıyolar. Bize gelince sadece meme arıyolar yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…