selence maşallah 41 kere şapkası da çok şeker...
çok sağolun kızlar hepimizinkine maşallahoyy maşallah selence çok tatlı kızın ....
kayınvalidesinin elini öpmeye geldi kaydirigubbakcemile3Amanin benim gelin kızım gelmiiişşşşş.. Maaşallah çok tatlı çooookkkk.
Dünürcüm bahtıda şansıda açık olsun inşallah.
slm kızlar bebişim bugun dr amcasıyla tanıştı kontrolleri yapıldı. 2. ayda kalca filmi çekilecek ve artık 2.aydan sonra ateş yapan aşılarımız başlıyacak dr hast sağlık ocağı dışında bi aşı daha önerdi aşı ile aynı gün yapılacak mış.135 ytl fiyatı tabiki yaptırcaz da ... sizede dr aynı şeylerden bahsettimi.
bu arada anne sütü bebişlerimize çok yararlıymış kızlar bol bol evde komposto yapın ve bol sıvı için sütünüz bol olsun...
maşallah selence çok tatlı bi prenses
buketşm bak tekrar koydum sen gorene kadarda silmicem ok
altını değiştirirken yeleği başına geçmiş.komik kızım.ImageShack - Image Hosting :: dsc00932.jpg
kurbağa yatışında kızım çok seviyor böyle yatmayı.ImageShack - Image Hosting :: dsc00921.jpg
gülşah hala bana benzediğini düşünüyormusun?tıpkı babası bu yaa.ImageShack - Image Hosting :: dsc00947b.jpg
uyandım anne kaldır beni artık diye bakıyor kuzum.ImageShack - Image Hosting :: dsc00924.jpg
meleğim ne kadar masum yatıyor teyzeleri.ImageShack - Image Hosting :: dsc00919.jpg[/QUO
hayriye maşallah minicikti kocaman olmuş.çok şükür.41 krere maşallah.çok da güzelleşmiş.:1hug:benim bebişe beziyo biraz.şimdiki haline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?