2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meriçte bayılıyor seslere, bende minik bi org aldım allahım bi görsen nasıl seviyor, dünde kendi flütüm vardı onu verdim ben çalıyorum ses çıkıyor kendi yapamıyorya sinir oluyor, konyada tansaş yok ama bi bakiiim olan bi yerden spariş veriyim olmazsa :)))

güle güle kullansın canımcım

ay öyle kendi kadar flütü üflemeye çalışırken düşündüm de meriçi koptum gülmekten sırnaşık şey saol tatlım başka yerlerde de vardır heralde ben adanada aynısı olmasa da benzerini görmüştüm realde

aynen öle canım kendi kadar hırs yaptı ama çıkaracak yakında ses, üflemek kavramınıda öğrenecek bu gidişle, ses çıkmayıncada sinirlenip atıyor yere.... :))))

tamam canım saol reale bi bakarım

kızlar bebişlerinizin resimlerini nasıl buraya koyuyorsunuz daha öncede sormuştum ama açıklayan olmadı rica etsem bana anlatırmısınız lütfen.kızım 7,5 aylık oldu ama tek bir resmini bile buraya koyamadım

Hani nerde yardımsever 2009 mart anneleri ... hiçbiriniz yardımcı olmayacakmısınız bana? çok zor bişeymi istedim sizden ? neyse canınız sağolsun bu yardımı istemedim farzedin .teşekkürler

Hani nerde yardımsever 2009 mart anneleri ... hiçbiriniz yardımcı olmayacakmısınız bana? çok zor bişeymi istedim sizden ? neyse canınız sağolsun bu yardımı istemedim farzedin .teşekkürler

şşşşt geldim geldiimm
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting bu siteyi aç canım sonra
göz at a bas bilgisayarından resimi seç ve boyutunu 640*480 mesaj panoları olarak seç.
sonra yükle ve çıkan ekranda 3. linki forums 3 yazıyor sanırımseç ve yazdığın yere yapıştır. sonra cevaplaya bas bizde bebişini görelim

hoşgeldin canım iyiki geldin valla çok üzülmüştüm cvp yazan olmayınca. şuan yemek hazırlıyorum kızıma işim bitince deneyeceğim çok saol canımmmm

Hiii ne kadar büyümüşler nasıl tatlı olmuş hepside maşallah...Ayy ben de koyim şimdilik kızımın tek fotosunuda yollucam gelinliğiyle çıkınca...

Meltemimm cook güzel cikmissiniz ikinizdee Melek gibisiniz ikinizdee... :)))
Cokkk öptüm sizlerii ! Ikinizede masallah!!!

mystory çok sağol tatlım opuyorumnanaktan

meltemcim çok şekersiniz ikinizde

meltem kırkbinkere maşallah.allah nazarlardan saklasın sizi.

meltemcim canım cookk tatlısınız ikinizde maşallah canım alah nazarlardan saklasın ikinizide

maşallah tüm bebişlere çok tatlı bunlar yaaaa.doğa büyümüşde gelinlik giymiş.çok tatlıı..tam yemelikler....

meltem maşallah bu cimcimeye çok tatlı ya ee annesi de çok güzel hatun dimi ama maşallah

hepinize çook teşekkür ettik..
Aaa şımarttın beni kuzummm:))o sizin güzelliğiniz canım benm örtmenmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…