2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vaayy Ali Tunamda gelmiş... Çok özlemişim oğluş seni... Vallahi bu yakışıklılıkla çok canlar yakacaksın belli şimdiden. Maaşallah sana.

canım benim onlar telefondan çekilmiş resimler teyzemiz makinamızı getirsin bende bırakıcam.hepinizi öptümmmm

batuşa,merte, meriçe ve ali tunaya maşallah beyler yakışıklılaştı valla
bizde ekleyelim son hallerimizi

delikanlılar inmiş sahaya, kızıma damat seçeyim dedim ama hepsi birbirinden yakışıklı karar veremedim:1rolleyes: mertin fotolar bulanık çıkmış ama çok sevimli, batuhan karizma, ali tuna tam bir şeker bayıldım, ozanım japon gözlüm çoook tatlısın... meriçi unuttum sende çok tatlısın bebeğim.

Son düzenleme:

teyzoşlar bende annemi aldım geldimmm

ya şu parmak emmekden de bi türlü vazgeçemedim be

çanta karıştırmaya da bayılıyorum aman nasıl olsa benim çantam annem kızmaz kızmazsın demi anneee

burası eskişehir kent park çok güzel yapmışlar deniz bile vardı kaydirigubbakcemile3

bu da abimm çok sefiyom onu çokopuyorumnanaktan

şimdilik bu kadarr devamı gelicek sonra

ozana bak maşallah ne kadar yakışıklı çıkmış ne kadar güzel gülüyor.ecrin canım yerim ben seni allahım hepsini esirgesin kırkbinkere maşallah.bu kuzucuklara kurşun döktürüp dua okutmak lazım.

ne zamandır bakmamışım ben buraya ya hepiniz çok tatlısınız ayrı ayrı yazmıyorum maaşallah hepinize

çok güzlesin çokkkkkk
nasılda sert bakıyor koca erkek olmuş maşallah
Bilmiyorum bizi özlediniz mi :) Bayadır foto cekemıyorum ıhmal edıyorum sanırım bu aralar.
Ekim başından beri çektiğim fotolardan birkaç tane ekliyorum..

devamı gelecek
o baygın bakan koca gözlerini yerim bennn
oyyyy böcüğüm gelmiş kurban olurum gülüşüne balım benim

Son düzenleme:
Yasin ve Ecrin çok tatlısınız maaşallah.. Tabi güzelliğinizde anneden alınmış belli. Annenizede nazarboncuğu

ozan maşallah sana kocaoğlan..ecrinede kocaman bi maşallah ahh ahhh o parmak emmek bizdede var emziği atıp bazen sağ baş parmağımızı takıyoruz hemen.vazgeçmek yerine daha çok emmeye başladı...

ecrin hanımmmm ne tatlısın sen yasin beyde pek yakışıklı artist gibi çok yakışıklı çoook .allah nazarlardan saklasın.
ayşin cimcime defne ne kadar büyümüş maşallah.çok tatlı oluyorlar bişyleri kırıp döknce dünde ozan biblo kırdı dudağı sallıyo ağlıycak bende bişey yok dedim durdu sonra başka biblolara daldı babsı diyo ki başka biblo kırarsan bişey olur bişey yok dedikse abartma diyor ay çok şekerler yaaaa.

özgecim maşallah 41 kere, Allah bütün bebişleri nazarlardan korusun... canım benim cimcimem ne güzelde poz vermiş..... Allah uzun ömür versin

o müzik aletini nerden aldın canım çok hoşuma gitti....

alitunamla ozanıma da maşallah herif bunlar herifff...... canlarım benim.

özgeeeeeeeee bunu benım ıçın ye ne olur
oluuurrr kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook

özgecim maşallah 41 kere, Allah bütün bebişleri nazarlardan korusun... canım benim cimcimem ne güzelde poz vermiş..... Allah uzun ömür versin

o müzik aletini nerden aldın canım çok hoşuma gitti....
saol tatlım opuyorumnanaktan tansaştan aldım üzerinde +18m yazıyor ama ada bayılıyor o sopayla vurcam diye çıldırıyor ses çıkınca da çok seviniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…