2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yağız Efe o nasıl pozlar öyle.. Ne sevimlilik maaşallah. Dişerimizde çıkmış

yağız efe çok yakışıklı maşallah bende erkek olsaydı yağız efe koycakdım çok hoşuma gidiyo yaaa

teşekkür ederiz arkadaşlar allah hepimizin kzucuklarını bizlere bağışlasın...
evet adanlıyım gülenyüz seyhanda otuuruyorum

Yagız Efe 'ye kocaman bır masallah...bakıslardakı derınlıge bakarmısınız :)

maşallak çok çook cici hepside...Hepinizin bayramını kutluyoruz kızlar...bizim bayramlığımızz budaa

Son düzenleme:
oooo cok tatlı olmus Melek Doga.. ılk bayramlıklı fotomuz geldı.

selam teyzeler ben geldim özlemiş olduğunuzu düşündüm de hepinizin bayramını kutlar ellerinizden öperim kardeşleriminde bal yanaklarından kocaman öperimmm

ecrinyağmur canım imageshack diye bir site var oraya gir. browse yazan yere bas resmi seç altta resize image yazan yerin başındaki kutucuğa tıkla ve diğer yanındaki kutudan 640*480 for message boards yazanı seç ve start upload tuşuna bas. çıkan sayfanın alt tarafında yer alan linklerden ilkini hotlink for forums 1 yazanı kopyala yapıştır oldu bitti kaydirigubbakcemile5
özele kapalısın o yüzden buraya yazdım kusura bakma

oy oyy bitterim gelmişşşş teyzesi yesin o ağızı....
Melek Doğa kuzucumm çok güzelsin maaşallah çok yakışmış cicilerin...

melek doğa ve ozanım çok tatlısınız.bende şimdi ecenin bayram fotosunu koymaya çalışacam.öpüyorum sizi....

ay senn o ağzını yerim ben şekeeer dikilirmiş bide yesnler seni pıtırcıık tlaysı maşallah çok şeker...
Fundam sen bu yakışıklıyı naptında bu kadar beyazlattın ya nası bi güzellik gelmiş yüzüne oğlumuzun...maşallah ozana çok yakışklı olacak...bu arada teşekkürlerrr

ece ve melekdoğa şıklıkta yarışıyorlar ççok güzel olcak kızlarımız maşallah.

meltemcim ben damla valla açılıyor oğluşum

günaydınn herkese...hilal nill sen çok tatlısın..maşşallah sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…