2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amanınnn bu bebisler ne kadar buyumuuuss bizimkilerde insallah saglıkla dogup seneye boylemi olacaklaarr tam sevilmelikkk:) cekmece karıstıran beyde cok guldurdu beni kaydirigubbakcemile3

amanınnn bu bebisler ne kadar buyumuuuss bizimkilerde insallah saglıkla dogup seneye boylemi olacaklaarr tam sevilmelikkk:) cekmece karıstıran beyde cok guldurdu beni kaydirigubbakcemile3

ins cn saglicakla kucaginiza alinda zamnin nasil gecdigi anlamiyacaksiniz bile
bak bizimkiler 1 yasina girecek nerdeyse

şehnazcım sana çok teşekkür ederim sayende kızımın resmini yükledik tekrar saol canım

evet canim ya sonunda basardik
hadi sen yazda bol bol msj eklersin isdedigin zamn ama olduda yine biyerde takildin ben hemncekj eklerim ecrin yagmurcugumun fotosunu

gelincik hayırlısıyla rahat bir doğum yapar bebişini kucağına alırsın inşallah.

valla sayende canım,mesajları tamamlamaya gayret edıyorum kolay gelsin bana :)

aminn guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim:) sizde saglıkla buyutun insallah masallah diyorum tekrar hepside cokkk sekerr

ecrinyağmur maşallah o ne güzel saçlar.kıvır kıvır.allahım nazarlardan sakınsın.

selam kızlar nasılsınız biz iyyiz batu canavarıyla uğraşoyorum yarın 10 ay dolacak inşallah çok çabuk büyüdüler demi ben gelemiyorum ama aklım hep sizde sizi çoookk seviyoruuummm

selam kızlar nasılsınız biz iyyiz batu canavarıyla uğraşoyorum yarın 10 ay dolacak inşallah çok çabuk büyüdüler demi ben gelemiyorum ama aklım hep sizde sizi çoookk seviyoruuummm

biz de seni seviyoruz tatlım benim

inan bugün aklımdaydın dedim hain patronu bi bilgisayar almadı şu kıza klava:

şimdiden kutlu olsun 10. ayınız alkisalkisalkis

maaşallah mart kuzularına çok tatlılar çoookkkk. Kocaman oldular valla

Ecrin Yağmur kocaman kız gibi duruyor maşallah. Saçlar gerçekten çok güzel maşallah.

Esmaaa hep ara ara aklıma geliyorsunuz. Batu yu özledik valla.

Ecrin Yağmur kocaman kız gibi duruyor maşallah. Saçlar gerçekten çok güzel maşallah.

Esmaaa hep ara ara aklıma geliyorsunuz. Batu yu özledik valla.

çok teşekkürler canım aslında küçüçük bir suratımız var ama resimlerde daha bir büyük çıkıyoruz :) bütün bebişlere maşallah

oy oy oy bütün tatlı bebişler burda mı toplanmış hepsinede maşallah hepside birbirinden tatlı yaa
bizde koyucas fotomuzu ama bi fırsat bulsak ecrin hanımdan fırsat yok ki ama en kısa zamanda söz

teyzeleri çok teşekkür ederiz sizin bebişlerinizde çok tatlı Allahım hepimizin bebişlerini korusun nazarlardan saklasın,hepsine maşallah

kızlar çok mutluyum bu akşam kızım ecrin yağmur meyve emziğiyle meyve yiyordu saat 19:46 da ilk dişini gördük çok heyecanlandım sizinle bu mutluluğumu paylaşmak istedim çoğunuzun bebişi dişini önceden çıkardı bizde sabırsızlıkla bekliyorduk Allaha şükür bu mutluluğu yaşadık darısı diğer diş çıkmasını bekleyen bebiş ve annelere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…