2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buket26 maşallah canım çooook yakışıklı bir delikanlı olmuş

Buketcim yakışıklı büyüdükce sen yandın kızlar peşini bırakmayacakkaydirigubbakcemile3 maşallah çok tatlı olmuş

Ecrin ne tatlı görünüyosun maşallah sanaopuyorumnanaktan

sağolun kızlar.
ecrincimde iki foto arasında ne kadar da farklı. ilkine bayıldım. kız o mama sandalyesinden bizdede var ama biz daha keşfedemedik ayağımız öyle çıkarmayı :))
ikinci fotodada çok hanım hanımcık çok yakışmış elbise maaşallah.

Ecrinde Boncuk gözlümde masallahh cok tatlilar!!
Rüya havaya kalkiyor tamamen mama sandalyesinde üstünde tepiniyor birde bagiriyor Anneee diyee :S delirecem hihi:))

buketcim maşalla kuzuma ne güzel çıkmış öyle Anıl

Ecrin da çok tatlı maşallah kuzucuklarıma doğdu docak derken kocaman oldular valla

valla öyle oldu kankicim. eşek kadar oldular :))

hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşları ah ahh o ayak hiç içeri girmedi şimdide sandalyenin yanlarından tutuyo sağa sola sallıyo çok haşarı çookkksempatiksalakcinni

Batuhan doğayı keşfederken zemuszemus

Batuhan koştururken

ve Batuhan araba kullanırken çok seviyor arabaları sıpam

Son düzenleme:

işde karşınızda keltoş batuhan zemuszemus

maşallah Batuhanaopuyorumnanaktan kocaman olmuş annesizemuszemus benim oğluş 3 aydır hiç kilo almıyo yaa boyu uzamış ama kilo yokmafoldumben

canım artık büyüyorlar hiç oturmuyorlar sürekli hareket halindeler nasıl kilo alsın küçükken yiyip yiyip yatıyorlardı artık öğlemi boyuu uzuyorsa sağlığı yerinde demektir annesi takma kafana

maşallah Batuhanaopuyorumnanaktan kocaman olmuş annesizemuszemus benim oğluş 3 aydır hiç kilo almıyo yaa boyu uzamış ama kilo yokmafoldumben

en azından kılo vermıyor. Alı Tuna 15 aylııkken 10.400 gr ıdı. 16 aylık kılomuz 10.090 gr. Yanı 400 gr vermiş hemde 1 ayda

batuşum gelmiş. delikanlı olmuş bu ya maaşallah. saçları nasıl kestirdiniz biz makasla zor başarıyoruz makineyi hiç kullandırtmıyo,sesinden tırsıyo sanırım

batuşum gelmiş. delikanlı olmuş bu ya maaşallah. saçları nasıl kestirdiniz biz makasla zor başarıyoruz makineyi hiç kullandırtmıyo,sesinden tırsıyo sanırım

valla canım babası ve dedesiyle berbere gittiler birde berberin çırağı 3ü batuyu tutmuş berberde kırpmış oğlumu 3 kişiyle bile zor olmuş ama batunun saçı yoktuki doğru düzgün makasla hiç kesilmezdi zaten
ağır abi bnim oğlum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şşşaşırdım bende kolay olmuştur sanıyordum. üç kişi haa :)) kerata seni.

yok canım yaaa pek kolay olmamış zıpırın teki kolay olması beklenilemez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…