2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boncuğum benim hoşgeldin yakışıklım n çabuk büyüdüler inanamıyorum

boddim oğluşun aynı sana benzio canım:))
maşallah keltoş yakışıklıya şimdi uzamıştır tabi saçları:)

evet canım %99 herkes bana benzetiyor %1lik kısım işden anlamıyoratıyorlar zemuszemus zemuszemus
saçlarda uzadı ama güçsüz saçları ense bile yaptık :)

ustraya wurman lazım o zamnkaydirigubbakcemile3
ewt kesinlkle senin kopyan.. benim kız aynı baba:)) diğerini napıp edip kenime benzetmem lazımaklinialirimsmile

kızlar pazardan beri hastanedeyiz.Nisanı pazar günü 41 derece ateşle yatış yaptık.Kanında mikrop çıktı. Serumlar filan çok zor düştü.Bugün taburcu olduk.Evde tedaviye devam

Burcucum maaşallah canım kızın çok tatlı. Faceden istek gönderdim sana. Ordan daha çok resimlerini görürüm.

Gülcüm bir boncuk gözlüde sende varmış maaşallah. Avatar resmin bebeklikte kaldığı için yeni halini merak ediyordum. ne kadar güzelleşmiş. Senin face yok sanırım.

kızlar pazardan beri hastanedeyiz.Nisanı pazar günü 41 derece ateşle yatış yaptık.Kanında mikrop çıktı. Serumlar filan çok zor düştü.Bugün taburcu olduk.Evde tedaviye devam

geçmiş olsun canım bizde iki haftadır hastaydık sadece biraz öksürü ve kulağında orta kulak iltihaplanması varmış antibiyotiği kaldı bitsin tekrar doktora gidicez.

Füsuncum geçmiş olsun canım. 41 derece mi Allah korumuş kuzumu. Çabucak atlatsın inşallah. öpüyorum tombik yanaklarından.

Gülcüm bir boncuk gözlüde sende varmış maaşallah. Avatar resmin bebeklikte kaldığı için yeni halini merak ediyordum. ne kadar güzelleşmiş. Senin face yok sanırım.
yok faceim.eşimle açmayı düşünmüyoruz.yani ben istiyorum açarsam eşimde açar onlamı uğraşcam diye düşündüğüm için açmıyorum.kardeşimin var ondan bakıyorum.

çok geçmiş olsun allah korusun ateşi yüksekmiş.insanın yavrusu hasta olunca ağzının tadı olmuyor perişan oluyor.geçmiş olsun allah acil şifalar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…