2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bayıldım bebeklerinize

funda, bayıldım kızına, ben de çizelgedeki fotonun yakından olanını merak ediyodum. çok şirin çıkmış..
hacer senin kız sana çekmemiş mi ne:) benim bildiğim hacer uykusuzluğa alışıktır...
emel canım oğluşun çok tatlı, popişini yerim onun...
enel canım maşallah ilk gözağrımız çok tatlı olmuş. seni görmediğim için benzetme olayında yeralamıycam:)
nazancım, senin oğluşun benim damada benziyo aynı. maşallah....
alyasulin canım maşallah kızına saçları da ne çok. kıskanıyorum valla benimki baya saçsız ya. özeniyorum çok tatlı...
damla canım seninki de çok haşin bakıyo kızların çekeceği var..

bu arada füsunun kızı nisan da çok çapkın olacak, uyarayım dedim erkek anneleriniDDDD

zakkumcum saol canım a.s.
senin bebişde çok tatlı acaip üzel bibakışı var maşalah ona

Ayşinciğim Nisan benim gelinimdirrr ona göreeee :)

nürgül bayıldım kızlarına yaa çok tatlılar maşallah onlara
büyügü baska güzel küçügü baska güzel ya allahbagıslasın canım

ay valla okada güzel bi poz yakalamıssın kı bakmaya doymamıyorum nürgül çok şirinler ya :asigim:

darısı başına dilekcim (2. yi yap diye söylüyorum)ne diyeyim kızlar doğuştan cilveli oluyor galiba

inş nurgul ben 2,3 diye düşünüyordum ama sezeryandan sonra gözüp korktu :1no2:

ayyyyyyyyyyyyyy yerim ben onu ne kadar keyifli görünüyor maşallah allah nazarlardan saklasın

dilek ya nasıl böyle büyük koyabiliyorsun fotoyu ben beceremedim bi türlü

ay nasıl atlatsam kı o sayfayı acıynunosun resmı secıyosun onnun aldın email yazıyor onun altında resim boyutu seçyorsun şunu seç 640x480 secip yanındakı kutucu secip onaylıyosun

tşk ederizkızlar a.s.
damla kara kuzunun fotolarını beklıyorumm

ya ben anlatamadım ya biraz eksigim bu konu anlatımında ama maşallah yawsannesi tombiş tombiş nurgul buyuk kızının bi resmini koyarmısn çok merak ettim onu ya yandan çok güzel gorunuyordu masallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…