2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Masallah kızlar bebıslere
bende taze fotolardan ekleyeyım..

ayy yerim ben onlari ya nurgül kizlarin birbirinden güzel

dilek kiz alyann saclari sanki boyanmis gibi duruyo masallh ne kadar gzel ya

şehnaz, meleğim tşk ederim a.s. a.s. alya öpüyor teyzelerinin ellerinden :))

nürgül canım çok tatlı maşallah ya bi an alyada o kadar büyüycekmi diye düşündüm valla içi tuaf oldu :asigim:

melegim bayıldım ya masallah cok yakısıklı olcak bu cocuk valla ya bu arada oyun halınada bayıldım süper valla hala varmı o aldıgın magzada 30 tl almıştın dimi :?

tesekkurler kızlarr..
evet 30 a aldım ama tekdı.. outlet zaten orası.. Tuna da begendı bakıyor devamlı oyuncaklarına uzanmaya calısıyor yavas yavas..
Aslında bebegı bırakabılsem gıtmek ıstıyorum yıne oraya bı. bebekle cok zor oluyor bakamıyorsun.. mıllet kapıs kapıs goturuyor hemencık..

saol Sehnaz tsk.ler hepsı cok tatlı.. foto da buyuk cıkıyorlar gecen hafta 4720 e 56.5 ıdı 1 hafta once.

buda bnm kızım 10 gün önce çekilmişti yeni halinide çekip koyarım yarın falan

Eklentiler

• $100_8633.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $100_8631.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 42
burcucum canım maşallah asyana gelin gibi olmuş

oy oy oy Ali paşamm, Prenses Asyam ve Prenses Gökçem ve tatlı bıdık ablasııı hepsini koklaya koklaya öpüyorum. maşallah yaa allah nazarlarddan saklasın

bunlarin hepsi birbirinden cirkin..
kiminin yumuk yumuk elleri cirkin, kiminin saclari kiminin elbisesi kiminin pantolonu.. :ecrin_bebek:
allah nazarlardan saklasin

yasemin nurgül kızçeleriniz birbirinden güzel.nurgül senin ufaklık ne güzel gülümsemiş dünyalara bedel.
dilek bu kız aynı sen vallaha.maşalah.
ali tunam kızımın erkek versiyonu çok tatlı.
bursercim bayıldım bu minyatüre ne kadar güzel yakışmış.
şehnazcım maşallah arda paşaya kocaman olmuş.
bütün bebişlerimize kocaman bir maşallah.nazar deymesin bahtları açık olsun.

çok teşekkür ederiz teyzeleri güzel kızlar yakışıklı erkekler le dolu topğimizx hepsinin ağzını burnunu yerim ben bal gibiler ya allah nazarlardan saklasın kötülüklerden korusun bebeişlerimizi

kocaman bir maşallah prenslere prenseslere
hepsi çok tatlı allahım özenmiş bezenmiş yaratmış hepsinide maşallah

masallah arda pasaya.. ne güzel bakmis .. dudaklarida cok güzel..bal dudakli:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…