- Konu Sahibi EU1
-
damlacim senin kara kuzu buyumuste kuculmus kiz, masallah nazarimiz degmesin ya, yuzunde oyle bir ifade var hep, beni bebekmi saniyosunuz ben buyudum kuculupte geri geldim der gibikaydirigubbakcemile3
betul bayiliyorum senin kiza, cok sevimli bebisim yaa, masallah Allah nazarlardan korusun onu
sehnaz arda kaanada cok yakismis ayisi, minik ayiciklar yaa, ne sevimli oluyorlar onu giyince demi, sokakta millet cevirip, kucagina alip seviyor teddy beer diye, hastaneye gidiyoruz doktorlarin hemsirelerin maskotu oluyor, cok fazla sokakta giydirmemek lazim nazar olmasin ayiciklarimiz
ağlatmadım amaaa ben onuuu. hee Ecevit olcek kara kuzuuuuu:)))))))))Emel,enel17 , şehnaz52, papatyang ,Nazan ,doğa6 teşekkürler
Damla maşallah karaoğlana (Ecevit mi olcak bu ne)ağlattın oğlumuzu ikinci biberonlu fotoda sanırım hımmmm kendi mi tutuyo biberonu...alkisalkisalkis
Şehnaz arda kaana da çok çok yakışmış Erene de çok güzel olmuştu.:teytey:
zehracığımda fıstık gibi olmuşş tam cimcime kıızz büyümüş baya minnoooşş teyzesi yisin. hele o elbiseli ve asık suratlı haline bayıldımdamlam büyümüsde kücülmüs seninki ya.. allah nazalrdan saklasin.. biberonu tutusa bak sen ya
sehnazim kocaman olmus arda pasa ya.. ayilik anca bu kadar yakisir.. pek yakisikli olmus masallah .. bakislara bak.. nasilda ilgili bakmis
zehracığımda fıstık gibi olmuşş tam cimcime kıızz büyümüş baya minnoooşş teyzesi yisin. hele o elbiseli ve asık suratlı haline bayıldımDDDDDDD
he valla büyüyüp küçülmüş sıpa daha 1 aylık olmadan yan dönüyodu sıpaa. kontrole götürdük doktor dedi aaa dönüyo bu düşecek yaramaz.maşallah sıpama. artık bilinçli gülüyo sesler çıkarıyo. meleğim benimm:))))))))))):asigim:
ayni anasi gibi suratsiz zehrada dimi :mymeka: onu demek istedin sen dimi :dilcikar::dilcikar:
ozan hareketli o zaman desene.. ben nasil yatirdiysam öyle kaldiriyorum, dönmüyor falan tembel tenekem
heee asildiiir yerimseniben öperim seniŞenizallahım bu ayı postlarına bayıldım ya bizim türkiyede varmıdırki gerçi olsada bizim burda olmaz
ozanıma bak hele yerim ben onu nasılda asil bakıyor
hepsine masallah
klava:hiç bilem suratsız deel sırma saçlı kızım benim:asigim:. hem kendine pay çıkarma:dilcikar:
hareketli maşallah oğlum. hele eller uyurken kıpır kıpır
gerçekten gören senin kopyan diyor yok diyorum ben bukadar güzel değilimheee asildiiir yerimseniben öperim seniŞeniz
deryacım bence kızın sana benziyo halt etmiş babasıkaydirigubbakcemile3masallah
asik suratli demisin ya.. suratsiz demek iste o .. ben anladim anladim :dilcikar:
checim masallah kizina.. kocaman cikmiyor annesi, zaten kocaman o
sağol hacerciğim
senin kız sana benzemiyor valla
fıstık gibi
yani sen çirkinsin demiyorum ha
yanlış anlama ama senden güzel
hacer senin yüz bana çok tanıdık geliyor nedense
yani yurtdışında doğup büyümesen seni mutlaka bi yerde gördüm derim
şimdi desem püsküllü yalan olur
eksik Türkçeli nolcak . kız kendinden güsel ya kıskanıyoo:))asik suratli demisin ya.. suratsiz demek iste o .. ben anladim anladim :dilcikar:
checim masallah kizina.. kocaman cikmiyor annesi, zaten kocaman o
maşalllah melek yaaaa9 gün önceki halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?