2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gökçeeeeeeeeeeeeee kız o bakış ne öyleeee. Maaşallah çok tatlısın yavruuu.

babası yapmış ilk fotolarından alkisalkisalkis

Son düzenleme:
anam anam anam bütün bebişlerimize maşallah büyüdü gittiler günler ne çabuk geçiyor.hepsine öncelikle kocaman bir maşallah.
şehnaz o alete bayıldım banada söyle türkiyede varmı arda benim kız gibi rahatına pek düşkün bende böyle birşey arıyordum.
çerez yerim ben o kadar kuzuyu mavi donda pek yakışmış nazar boncuğu olmuş ona.
nurgül maşallah kızına yerim ben onu.
deniz kız bu pek bir cimcime gözleri çok güzel tam babacı şimdiden maşallah.
betül minik kızını öpüyorum canım.

gelelim damadıma yiğidin malı harbiden meydanda olmuş.damadım mert adam olucak.maşallah sarışın benim kızda sarışınlardan hoşlanır gözlerde renkli tam yerine düşmüş benim kız bide uslu olsa.gösteriyorum kızım bak senin beşik kertiğin bağırıyor.
unuttuğum atladığım varsa hepsini kocaman kokluyor maşallah dualarımı gönderiyorum meleklerime.

buket maşallah oğluşuna ama ben göremedim senle onu kaçırdım((

HERSEY GELIN IÇIN VALLA AYYYY KIZLAR BEN O BAMYASINI NASIL SUNNET ETTICEM senağlama

maşallaahh tüm kuzularaaaa tek tek yorum yapacaktım ama ozan paşay ağlıyooooooooooo

aman allahim hepisi birnbirinden güzeller ya suan tek tek yorum yapmiyorm uyanicak ardis sonra firsat bulunca yapicam
hepsi cok tatli ya 41 kere masallh

enelim var o aletten tr de ben dün arastirdim dilekde cok begenmisti cünkü markasi Frisher-Price üstündede BABY PAPASAN yaziyo bi sitede gördüm 289 ytl idi ismi sallanan ana kucagi diye geciyo cnm tavsiye ederim kendime geldim valla icine koyuyrm müzigini aciyorm oyuncaklarina bakip uyuoy bende isimi gücümü yapiyorm

HACERIM minik zehramiz cok seker olmus elbise falan yirim onu masallh
EMELCIM oglusun sermis malini meydana ee yigidin mali meydanda olur dimi hihihihi
DENIZIMM defnosum cok güzellesmis ya babsiyla nasl bakismislar öyle kiyamm ona teyzesi yer onu masallh
PAPATYANG cok tatli bebisin masallh ya allh nazardn saklasin
BETÜL kizcen cok güzel masallh allh bagislasin size masallh
babasida cok güzel yapmis fotolarini

ben geldim teyzelerrrrrrrrr

utanmasa biberonu kendi tutacak sıpa

Son düzenleme:
betülcüm çok güzel olmuş Hilal'in fotoları maşallah kızına

maşallah Ozan'a biberonu kendisi kadar nerdeyse ama tutumuş işte annesi

Şehnaz çok tatlı olmuş bi de selam vermiş Arda paşa maşallah

damlacim senin kara kuzu buyumuste kuculmus kiz, masallah nazarimiz degmesin ya, yuzunde oyle bir ifade var hep, beni bebekmi saniyosunuz ben buyudum kuculupte geri geldim der gibikaydirigubbakcemile3

betul bayiliyorum senin kiza, cok sevimli bebisim yaa, masallah Allah nazarlardan korusun onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…