2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşinler maşallah kızlarınıza.
nurgül kızın çok tatlı ama doğum lekesi nasıl öyle geçicekmiymiş.
dilek kız toka tak artık şu kıza maşallah.
kııldeniz çok sevimli bir kurbağaya sahipsin maşallah.
hacer senin kızda kara kuzu.ozan erkeklerde zehra da kızlarda kara kuzumuz.
kocaman bir maşallh hepsine.öpüyorum.

hacerrrr yerim ben o senin çirkin kızını kırmızı da ne yakışmış zilliyee dedesine benzettim ben yanılıyor muyum bilmem ama. maşallahh çok çirkin çoooooookkkk

mis kokulu kızım aşkım benim

İlk olan elbisemiz.ben de büyüdüm teyzelerim bakın elbise giydim!

ben ve kızım nasıl benziyor muyuz?

Alıntı yapmayın kızlar​

Son düzenleme:
bebecikler cok tatlilar yaa, giymisler birde elbiseleri Allahim yarabbim:) masallah hepsine
betulcum su resimleri yamuk koyma kiz, kafamiz yamulcak bakicaz diye:))), bu arada benzettim ben sana, gozleride benim oglumun goz renginden, ne renge donecek aceba, bana yesil olacak gibi geliyor ama...

acemi annne yamuk çekmiş ama bence de yeşil olur yani umut ediyorum.namık kemal ne demiş umutla yaşayana bir kere yaşamayana iki kere !!!ana evde kalmakta kafam döndü.
benzeme konusu tam bir muamma kimisi aynı sen kimisi aynı babası diyor.

betülcüm, bence de benziyor canım. Maşallah kızına, elbisesi de çok yakışmış. Bu arada sen de çok güzelmişsin, bir maşallah da sana.

betül maşallah canım çok benziyor kızın sana.çok tatlı çıkmışınız analı kızlı.

nazan deniz poseidon82 çok teşekkürler hep kendime benzeyen bir kızım olsun istemiştim.ilköncelerii aynıydık şimdi üst tarafı babaya döndü.

betülcüm maşallah özelllikle ilk resmine bayıldım ama sana benziyor mu anlayamadım

çerezcim maşallah zehra kocaman olmuş dedeye benziyor sanki

poseidon doğum lekemizin geçmesi 3 yaşını bulur dedi doktor geçmesede önemi yok sağlıklı olsun yeter

BetÜlcÜm maŞallah sende kızında fıstık gıbısınız. Bence de benzıyorsunuz.

ahan da benim damadım. kızımı salıncaklarda bekliyo:)))))))haziran olmadan gelicekler istanbula:)

bu da keltoş kızım.. çok pis bakar...

minik kurbaaa minik kurbaa kuyrugun nerede
kuyrugum yok kuyrugum yok yüzerim derede kaydirigubbakcemile3

Gökçe'nin geceki cin gibi halleri

biz geldik bugun hastaneye giderken çektim kızımı teyzeleri

allahım hepsi birbirnden datlu bunlarun
betülcüm sanada maşallah fıstık gibisin
baya bi eğilerek görsemde güzelsin

allahımbütün bebişleri nazardan saklasın süperler süperrrr

evet dedeye benziyor bu aralar zehra..
her hafta baska birine benzetiyorum artik.. ne kadar degiskenler böyle..

betülcüm masallahg kizina canim, bencede sana benziyor.. ikinizede ayri ayri masallah

damla che cerez teşekkürler iltifatlar için.benzemesine çoooook sevindim.babasına benziyor diyorlar bi de!!!
cerez gerçekten sürekli değişiyorlar.

zehra cadisida gelmis ne güzel elbiseleride giymis masallh kirmizilarda pek bi yakismis canimmm
betülcm masallh cok tatli bi kizin var gözleride cok güzel

kız çerez o nasıl dede öyle kaç yasında anam abboooo
maşallah
dedeye bak eminmisin dedi olduğuna macası felan değil demi

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim canlar.

dilek canım senin kızının şu sakin halleri beni deli edecek. yahu kriz var güzelim:))) çok şirin ya dünya umurunda değil fıstığın..

hacer canım minnoşun çok masum bakıyo... maşallah süslü fıstık....bu arada ne dedesi bu, rol mü yapılıyo anlamadım. siz kaç yaşındasınız kuzum?

Son düzenleme:
BEN GELDİİİİMMMM TEYZELER TOMBİŞ YANAKLI OZANNN

ANNEMİN OMZU NE DE RAHATMIIIŞŞŞ

ANNEM KONUŞUYO BENDE YILIŞIYOM HEHEHE

kiz bu ozan beni deli edecek, biyiklaridami var onun nekaydirigubbakcemile3 kara gozlum kaytan biyiklim yerim ben onuuuuuuuu

ozan yavrum yerim bn senin yanaklarını bir öğlen yemeğinin üstüne tatlı niyetine.maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…