2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizi ihmal ettiğini ve seyrek gördüğünü itiraf ediyon yani??? :mymeka: Utanmadan... klava:

haklısın evet giremiyorum her zaman.benim bilg. masa üstü birde hergün kayınvalidem geliyor bana o varkende giremiyom. yalnız kalamıyomki..bazen okuyup çıkıyorum yazamadan..sizlersizde yapamıyorum.laptopum olsa elimden düşürmemde böyle biraz zor oluyor işte..

maşallah hepsine bıcırların...resimde yükleyemedim bir süredir..o yüzden koyamıyorum buraya...

ayyy maşallah bu bebelere 40 bin kere rabbim ne kadar gzel yaramış hepsini.
nazan yerim ben dombiliyi bak ona göre.
liya prenses çok tatlı olmuş ya.
idil türkü ye dekocaman bir maşallah.
şehnaz benc senin oğlan erken doğdu ama harika maşallah.
funda bence oğlun uzun boylu olucak ondan sana zayıf geliyor çok sevimli saçlı bide mşallah.
nrgül çok şeker kızım maşallah maşallah.
diğer tüm bebişlerimizide kocaman öpüyorum.

BEBEKLERE TEK TEK ALINTI YAPAMIYACAM 41 KERE MASALLAH MELTOO BENIM GELIN BIZI BOSADI GOZUMUZ SIZDE HABERIN OLA sengözlerimebaksanab

BAK BAK DEMEK ÖYLE DÜNÜR YAZDIM BUN BİR KENARA KIZIMI ÇOK ÜZDÜN

benim kızım nazlı ne yapalım?

Allah nazardan saklasın bebklerinizi hepsi ayrı güzel.Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin hepsine.Darısı başımıza biz de gün sayıyoruz kavuşacağımız günleri iple çekiyoruz.

ahan da benim damadım. kızımı salıncaklarda bekliyo:)))))))haziran olmadan gelicekler istanbula:)

bu da keltoş kızım.. çok pis bakar...

Son düzenleme:
benim kızımın ilk giydiği elbise geçen hafta çekmiştim..telefonla ancak bu kadar oluyor idare edin..zaten zor çektim pek huysuzdu yine...

adaşım bu kız çok canlar yakacak valla baksan bakışa..

Son düzenleme:
maşallah kızına canım 41 kere emii.. yerim onun tombiş bacaklarını:) kafasına da çok güzel bi kelebek mi konmuş ne? inşallah görürüz prensesi buluşmada:)))

canım bakışları garip bizim kızın. bazen korkutuyo valla:sbilmiş bilmiş bakıyo...

Ayşinler kızlarınız pek datlu maşallah! Çok beğendim, Allah nazarlardan saklasın.

ahan da benim damadım. kızımı salıncaklarda bekliyo:)))))))haziran olmadan gelicekler istanbula:)

bu da keltoş kızım.. çok pis bakar...
damadına da kızına da maşallah canım çok tatlı gülmüş

maşaallah yavrularaaaa Allahım ne güzellık böyle bunlar yaa maşaallahhh

minik kurbaaa minik kurbaa kuyrugun nerede
kuyrugum yok kuyrugum yok yüzerim derede kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sağolun kızlar yaaa içimi rahatlattınız walla bende bebeğim çok zayıf yoksa sütüm mü yetmiyor mama mı versem diye düşünüp duruyordum ...doktor gelişimi iyi demişti ama olsun sizin bebişleri görünce moralim bozuluyordu maşşallahh sizinkilerde tosuncuk gibi bu arada oğlumun saçları hem çok beğeniliyor hemde kıskanılıyor isteyen herkese verebilirim oğlumun saçlarını benim başıma bela oluyor walla olsa bir dert olmasa bir dert:1rolleyes:

ayy kıızıldeniz o ne öyle ya.. bizimki de öyle dursa da çeksek fotosunu. çok şirin kurbağ bu...sen nerdesin? 2 kat giydirmişin de soğuk mu? ilk zamanlar ben de giydiriyodum kuzen hasta yaparsın dedi.o da almanyada hemşire ve 8 aylık kızı var...

canım valla gaz sancısına bırebır bu yatıs pozisyonu alıstı sıpa gündüzlerı hep böyle uyuyo daha uzun uyuyo kayıonvalıdemın evı sobalıydı ev soguktu bıraz o yüzden ıkı kat gıydırdım a.s. normalde ıkametgah bılecık orda calısıyorum ama suan kütahyadayım canım

papatyang maşallah kızına da damadına da .çok pis bakarı çok pis dalar diye anlamışım güldüm hihihi
kızıldeniz ne tatlı yatmış öyle mink bir kurbağa.o şekilde uyurken boğulma riski yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…