2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazan kız sende pipisine pembe bandana tak,hem heves alırsın hem de ilerde kız arkadaşına karşı şantaj unsuru olarak kullanırsın :roflol:

kirmizi kurdele takayim en iyisi:roflolyle bir fikra vardi aklima geldi simdi tovbe tovbe bugun terbiyesizligim ustumde sapittimmi ne:roflol::roflol:

kiz deniz bu ne tatli olmus fistik oyle, elbiseside pembis pembis pek yakismis, benim oglanin resminin altina yazdigimi uzerine alinabilirsin sende hayatim:roflol:

Son düzenleme:
kiz deniz bu ne tatli olmus fistik oyle, elbiseside pembis pembis pek yakismis, benim oglanin resminin altina yazdigimi uzerine alinabilirsin hayatim sende hayatim:roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sheylacım maşallah kızçene.şapkası sda örtüsü de pek yakışmış.boncuk boncuk bakıyor sevimli şey

biri beni durdursun yahu süreki mesaj atıyorum.
bir kaç kişiden alıntı yaparak tek bir mesaj yazmak nasıl oluyor yaaaaaaaaa

biri beni durdursun yahu süreki mesaj atıyorum.
bir kaç kişiden alıntı yaparak tek bir mesaj yazmak nasıl oluyor yaaaaaaaaa

canım yardımcı olayım ..iletilerin altındaki MQ bas...sonra cevap ver e basınca o iletilerin hepsi geliyor altlarına iletilrini yazarsın... bilmem anlatabildimmi...şutarafagitti

nazancım maşallah tosun paşaya çok tatlı olmuş bu yaaa allah nazarlardan saklasın
denizcim senin kızda yakıyor ortalığı maşallah nasıl kocaman bakmış öyle

Nazan ve Sehnazim masallah prenslere yaa cok yakisiklilar nekadar canlar yakacaklar ne bilir...
Denizcim, Fundacim ve Süheyla sizin Prenseslerde bir icim su! hepsine birer birer masallah!

nazan hayran kaldım oğluşuna kız nazar deyecek kapat kırmızı kurdele ile kaydirigubbakcemile3
deniz hayranım senin şu kıza maşallah gözleri aynı sen ilerde çok güzel olucak maşallah

bu resim kizlarini susleyip pusleyip koyanlara gelsin:roflol::roflol:

:roflol:erkekime bak maşallaaaaaahhhhhhhkaydirigubbakcemile3
Bugün buluşmaya böyle gittik...

:asigim: cimcimee maşallahhh
Dönüşte sıcaktan bayılıp, soyunduk...
ayy yavrum sıcaktan ne hale gelmiştir boncuk gözlümm o gıdısını ısırcan ya benim sıpada da var gıdı tam yemelik pişik olcak diye piişik kremi sürüyom orayakaydirigubbakcemile3
Buluşmada Alya Hanım şıklığı...

anamda bu cimcimeler pek şık yavvv maşallahhh
sırma saçlı bal dudaklı cimcimeeee yiyycem ben onuuuucokacimcoook

TEYZELEEEEER GENE BEEENE AMA MAŞALLAH DEMEYı UNUTMAYIN OLUR MUU?
DELıKANLI TARAFTAR UYUYAKALMIŞ :)

BU FOTOĞRAFLA NAZANA DESTEK VERMEK ıSTEDıMM HEHEHE

BANYO YAPTIRMAK ıÇıN SOYUNURKEN ALTININ AÇILMASININ KEYFıNı YAPIYOR ELDE KULAKTA :)

Son düzenleme:
damlaa, benim oglanin pipisi kucucuk kaldi seninkinin yaninda:roflol:

hişşşşt fenci ne yaptın sermişsin tezgaha malı.tam delikanlı taraftar olmuş.ozan emişirken çok mutlu.ne güzel gülümsüyor.o üşümez mi ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…