2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
QUOTE=fencidmlrms;6887932]TEYZELEEEEER GENE BEEENE AMA MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN OLUR MUU?
DELİKANLI TARAFTAR UYUYAKALMIŞ :)

BU FOTOĞRAFLA NAZANA DESTEK VERMEK İSTEDİMM HEHEHE

BANYO YAPTIRMAK İÇİN SOYUNURKEN ALTININ AÇILMASININ KEYFİNİ YAPIYOR ELDE KULAKTA :)
[/QUOTE]
ayyy damlacımm maşallah ilk resmine bittim vallahi allahım nazarlardan korusun inş.
son resimdeki halide tam ısırmalık
ortadakine bi yorum yapmıyorum yapanlar yapmış zaten delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hişşşşt fenci ne yaptın sermişsin tezgaha malı.tam delikanlı taraftar olmuş.ozan emişirken çok mutlu.ne güzel gülümsüyor.o üşümez mi ya ?
canım benim ev güneş alıyo acayip sıcak o yüsden öyle giydirdim terden patlıyordu bebe.
anaa hakkatten bak ona dikkat etmemisim , ne zaman sunnet oldu dogumdami yaptirdin
evet canım 3 günlükken oldu sünnetini. ,

Funda Betül ve Nazan teyzeleri öpüyomuş Ozan ellerinizden
...................

aslıııı çok tatlı olmuş Ada cıbıl haline bayıldım maşallahhh. dikkat ettimde Adada da var göbüşünde çizgi Ozanda da var ben hamileyken oluşmadı çizgi sende oluştu mu?

Son düzenleme:
maşallah bütün kuzulara
kızlar artık sermişsin malları meydana kaydirigubbakcemile3

amaneyy maşaallah bebişlere cok tatlılar damlacım ozanımız büyük adam olmus artık cok tatlı olmus maşaallah denızım defnemizede maşaallah tatlı sey kısacası hepımızın bebıklere maşaallah aslıcım ben yerım adayı cok tatlı

damlacım çok tatlı Ozan, maşallah 41 kere.
Son resimdeki baldırına bittim, süper, tam ısırmalık...
Kızzzz, o ne pipi öyle valla gözlerim yuvalarından çıktı, MAŞALLAH!
damlaa, benim oglanin pipisi kucucuk kaldi seninkinin yaninda:roflol:
a.sa.sa.s
:roflol::roflol:
delikafaduldenÜSTELİK SÜNNETLİ YARISI YOK NAZANCIM :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
maşallah Ada'ya annesi, çok ama çok tatlı olmuş.
Kızzz, o kadar zayıfladım ettim diyon da neden kendi kucağında bi resmini koymuyon kızının?? delikafadulden
merak ediyom vallahi...

Bize yazdığınız yorumlar için çok teşekkür ederiz...

Yaaa kızlar ben foto ekledıgımde neden kucuk resım oluyor tıklayınca gorulebılıyor bende ekrana boyle buyuk cıksın ıstıyorum.. kacırdıgım bısey mı var?

Melekcim, hızlıresim sitesinden yükle, mesaj panoları için olan bir büyüklük var; onu seç canım. (640*480)

YA ben bunlari yeyi yeyim yaaa isirmalik hepsi amma hepsi!!
Ali,Mihtar,Damla,Sehnaz,nazan 41 kere masallahh

o site bende hata veriyor.. neyse imageshack den yukledım yıne

Gelinim Nisan ile Ali Tuna... Kız görmeye gittik gerisi zamanla gelir :) Foto yaklasık 1 ay oncesıne aıttır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…