2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burcucum çok güzel olmuşsunuz her ikiniz de... maşallah hem sana hem de Asya'ya...
Deryacım, kıyamam ben ona yaa! Pek de yakışıklı maşallah!
Siz bizden küçüksünüz diye vermedik annesi... Yakışıklımız eziklik duymasın diyerekten... Boyu boyuna birini bulur inşallah. Bu yakışıklılıkla işi zor olmayacak zaten...

..........................

Son düzenleme:
slm canlarım.aranızda dr u tarafından bebeğine vitamin takviyesi yapan varmı?

a.s.merhaba arkadaşlarr uzuuuuuuuuuuuuun bi ardan sonra bende aanızdayım 2 gündür yazma fırsatından çook şöyle bi bakındım rabbim nazarlardan korusun çok tatlı bebişlr bunlar......
zaman nasıl hızlı geçiyoo daha dün hamilelik sorunlar bügünse bebeklerimiz...
benim bebişimde tam 2ay 17 günlük oldu teyzeleri en kısa zamanda resim ekleyeceğim hepinizi öpüyorumŞeniz

amanın ne güzeller bunlar böyle.Allah bağışlasın hepsini bizlere.amiiiiinnnnnnn.

buda benim bebişim

nasilda nazli nazli bakmis öyle ŞenizŞeniz

bayiliyorum senin kizina burcucum..masallah.. allah nazarlardan saklasin

tüh masallah yakisikliya.. nasilda ciddi ciddi bakiyor öyle, büyümüsde kücülmüs sanki

sükür sende döndün tekrar.. asli seni ne cok merak etti öyle.. bizde tabi.. iyisiniz ya.
merakla bekliyorum senin kuzunun resmini

derya kim yavvvvvv deniz bitti şimdi bide deryamı çıktı allahım yakında bidenede che çıkar heyy şişko derya kim saa diyom

bu arada bebeler bi harika allahım nazarlardan sakınsın annelerineide tabi maşallah

bende kızımın bir artistik resmini çekemde salam

Manisaya beyaz gittik,bronz geldik teyzoşlaaaar.

Manisaya beyaz gittik,bronz geldik teyzoşlaaaar.

kız ne yaptın damadıma solaryumamı soktun ne :1shok:
yukarıdaki resmiyle aynı kıyafet ama içi farklı çocuk gibin olmuşkaydirigubbakcemile3
maşallah anılıma çok tatlı çookkk

selam che ben derya vardım zaten burda tanıstıgıma memnun oldum 1.5 yıldır burdayım kaydirigubbakcemile3

kız ne yaptın damadıma solaryumamı soktun ne :1shok:
yukarıdaki resmiyle aynı kıyafet ama içi farklı çocuk gibin olmuşkaydirigubbakcemile3
maşallah anılıma çok tatlı çookkk
Valla öyle oldu. Öncedeb Pamuk Helvam diye seviyodum.Şimdi Kara Tosbaam diye seviyorum.:roflol:

valla bence çok yakışmış daha bi yakışıklı olmuş valla
Hiç dayanamıyor güneşe. Yanaklara renk geldi kuzumun.

ya benimki memeyi bi emiyo bi bırakıyo deli etti beni.sorun ne ola acaba?????????

kızlar güzel yorumlarınız için teşekkürler cici kızım ellerinizden öper
ben o kara tosbayı yerim buketcim birsürü masallahhhhh oğluşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…