E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #1.341
buda benim bebişim
denız oglum defneyı bıze vermedıgını duyunca böyle kaldı :):)
sonrada böyle cok kızdı
buda oglumun guldugu nadır anlardan bırı bıraz suratsız takılıyoruz maşaallah demeyı unutmayalım teyzeerııı
a.s.merhaba arkadaşlarr uzuuuuuuuuuuuuun bi ardan sonra bende aanızdayım 2 gündür yazma fırsatından çook şöyle bi bakındım rabbim nazarlardan korusun çok tatlı bebişlr bunlar......
zaman nasıl hızlı geçiyoo daha dün hamilelik sorunlar bügünse bebeklerimiz...
benim bebişimde tam 2ay 17 günlük oldu teyzeleri en kısa zamanda resim ekleyeceğim hepinizi öpüyorumŞeniz
Burcucum çok güzel olmuşsunuz her ikiniz de... maşallah hem sana hem de Asya'ya...
Deryacım, kıyamam ben ona yaa! Pek de yakışıklı maşallah!
Siz bizden küçüksünüz diye vermedik annesi... Yakışıklımız eziklik duymasın diyerekten... Boyu boyuna birini bulur inşallah. Bu yakışıklılıkla işi zor olmayacak zaten...
kız ne yaptın damadıma solaryumamı soktun ne :1shok:Manisaya beyaz gittik,bronz geldik teyzoşlaaaar.
Manisaya beyaz gittik,bronz geldik teyzoşlaaaar.
Valla öyle oldu. Öncedeb Pamuk Helvam diye seviyodum.Şimdi Kara Tosbaam diye seviyorum.:roflol:kız ne yaptın damadıma solaryumamı soktun ne :1shok:
yukarıdaki resmiyle aynı kıyafet ama içi farklı çocuk gibin olmuşkaydirigubbakcemile3
maşallah anılıma çok tatlı çookkk
Hiç dayanamıyor güneşe. Yanaklara renk geldi kuzumun.valla bence çok yakışmış daha bi yakışıklı olmuş valla
Manisaya beyaz gittik,bronz geldik teyzoşlaaaar.
selam che ben derya vardım zaten burda tanıstıgıma memnun oldum 1.5 yıldır burdayım kaydirigubbakcemile3
ya benimki memeyi bi emiyo bi bırakıyo deli etti beni.sorun ne ola acaba?????????
aha yine sı........tık desene haha endememnun oldum:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?