2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz geldik teyzeleri yine:

koklasiyorduk kizimla..
ana, duvarimizla ayni renk olmusum, dekor olarak koyabilirler beni bi köseye
:roflol:

ImageShack - Image Hosting :: dsc05470.jpg

bu resimde elleriyle biseyler anlatiyor.. bakislarda bikmadinizmi hala resim cekmekden bakisi, cocuga bikkinlik geldi

ImageShack - Image Hosting :: dsc05480.jpg

ayaklarinin üstüne basmaya bayiliyor.. altini degistirirken spor yapiyoruz bizde düzenli.. yat kalk yat kalk.. yatiripda kaldirmadimmi basiyor yaygarayi
-tatlicadiarzu-

ImageShack - Image Hosting :: dsc05494.jpg

Son düzenleme:
zehra nekadar mahsun mahsun bakıyo öyle çok tatlı kara kuzu maaşşllah.
anılla esmerlik çok yakışmış
alituna tam bir küçük adam.
siber ,burcu sizin bebişlerede maşşalllah.

Öykü ilk önce MASALLAH ve sonra diyommkiii o ikinci fotoda üstündeki yelek mi ne oo? COOK GÜZEL görünüyorr... iyi günlerde eskitsin...

süveter canım teyzem örmüş onu takım olarak kazağı yeleği pantolonu patiği şapkası takım halde havalar ısınmadan giydireyim dedim

41 kere maşallah tüm bebişlere kaydirigubbakcemile3
ne tatlı olmuşlar ben görmeyeli yaw.
bende epeydir eklemiyorum, sezin uyuyo şimdi uyansında taze taza çekip ekleyeyim.

[COLOR="m[url=http://urlal.com/rj][img]http://i0905.hizliresim.com/2009/5/20/5897.jpg[/img][/url]agenta"]annesının bırtanesı uyurken[/COLOR]

mısler gıbı oldummmmm

banyo sonrası anneannede keyıf yapıyorum

Emelcimmm büyülmüste kücülmüss sankiii MASALLAH... Herkes damadiyla gurur duyabiliyoda bennn ? Elaleme gidecek kizim ...:roflol:

kızlar süper bakmışsınız bebişlere hepsi birbirinden güzel masallah onlaraa

maşallah çok tatlı banyodan sonraki hali muhteşem alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kendine haksizlik ediyorsun ahuu bana bak ben neredeyse bir yildir burdayim isim tutamiyorum bir türlü aklimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…