E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #1.441
Gülen yüz, gerçekten çok tatlı ve masum duruyor. Her ne kadar sen, aldanmayın desen de... :))) maşallahi çok tatlı ve de çok süslüüüü!!!
Burcucum, her ikiniz de çok güzel çıkmışsınız. Maşallah!
Deryacım maşallah oğluna, o masum bakışlara bittim.
Buketcim oğlunun Ozan'a özendiği belli. Ama bu turuncu bronzluk, Ozanınkinden değil!!! kaydirigubbakcemile3 Bence çok yakışmış bu renk ona. Cildine hasar vermemişsindir umarım, yakayım derken?
Maşallah çok tatlı olmuş ve giderek dedeye daha çok benziyor!!!
Sana da manken gibin diyoz ama hafiften bi göbek mi, resimdeki duruşundan dolayı mı öyle çıkmış? şakkıdı
Burcucum, her ikiniz de çok güzel çıkmışsınız. Maşallah!
Deryacım maşallah oğluna, o masum bakışlara bittim.
Buketcim oğlunun Ozan'a özendiği belli. Ama bu turuncu bronzluk, Ozanınkinden değil!!! kaydirigubbakcemile3 Bence çok yakışmış bu renk ona. Cildine hasar vermemişsindir umarım, yakayım derken?
Kız sen resimlerle ilgisi olmayan tüm sorularını burdaan soruyon, normal topiğe gelip, orda sorsana ayol. kaydirigubbakcemile3ya benimki memeyi bi emiyo bi bırakıyo deli etti beni.sorun ne ola acaba?????????
Ben onun yumuk bacaklarını yerim!!!biz geldik teyzeleri yine:
koklasiyorduk kizimla..
ana, duvarimizla ayni renk olmusum, dekor olarak koyabilirler beni bi köseye :roflol:
ImageShack - Image Hosting :: dsc05470.jpg
bu resimde elleriyle biseyler anlatiyor.. bakislarda bikmadinizmi hala resim cekmekden bakisi, cocuga bikkinlik geldi
ImageShack - Image Hosting :: dsc05480.jpg
ayaklarinin üstüne basmaya bayiliyor.. altini degistirirken spor yapiyoruz bizde düzenli.. yat kalk yat kalk.. yatiripda kaldirmadimmi basiyor yaygarayi -tatlicadiarzu-
ImageShack - Image Hosting :: dsc05494.jpg
Maşallah çok tatlı olmuş ve giderek dedeye daha çok benziyor!!!
Sana da manken gibin diyoz ama hafiften bi göbek mi, resimdeki duruşundan dolayı mı öyle çıkmış? şakkıdı
Öykücüm kızın çok güzel. Ne güzel uyumuşsunuz ana kız. Allah nazarlardan saklasın ikinizi, hepinizi, hepimizi...bende ilk resim koyuyorum sudemin resimleri bu anne kız uyurken
http://img34.imageshack.us/img34/9338/sude004.jpg
bu ekrana baktığı
http://img34.imageshack.us/img34/2078/ayse041.jpg
Emelll, bu çok büyümüş yaa maşallah! Önceki resimlerde böyle değildi. Yakışıklı, sarı oğlan!!! Hep böyle istiyordun zaaten, Allah gönlüne göre verdi...
Fundacım çok tatlı oğlun maşallah!!! Nationa Geografic dergilerindeki fotoğraflar gibi olmuş. Gözleri gerçekten göz alıyor. Maşallah!! Sen de gururla gülümsemişsin diğer resminizde oğlunu gezdirirken..
gezmeyede bayılıyor oğluşum..dışarda çok uslu maşallah...
Bukettttt! Nerden buldun b unları, pek şeker olmuşlar? Kızzz kendini niye saklaın böyle, hemen sıska bir bedenin içine tıkıvemişsin... kaydirigubbakcemile3Maşallah her ikinize de...