2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burcucum super gorunuyosunn masallah kızında çok tatlı rabbim nazarlarda korusun
ahucum defnene masallah canım çok güzel bi kız olçak inş maşallah hepsinee

burcum alyanın henuz kıme benzedıgı kesın degıl ortaya karısık ama kaynanam kayınpederıme kayınpederımde kaynanama benzetıyor :))

burcucum maşallah çok şirin yaaa
gülenyüz oğlunda pek yakışıklııı bayıldım maşallah kızında çok güzel allah bağışlasınn
teşekkürler cicim

teşekkür ederiz dilekcim işte iyi görünmeye çalışıorum bende kızımın yanında bizdede aynı şeyler oluyo kayınvalidem hem kendine hem eşime hem kocasına benzetio bu çocuğu ben doğurmadım sanki gökten düştü kucaklarına evet eşime benzetilio ama gözler kaslar çenesi de bana benzio azcık olsa kayınvalidemle alakası yok ten rengi benzio o kadar

aman canım bosver ılk basta bende çok taktım sonra dedım naparlarsa yapsınlaa dedım ama esıme dedım ya bu ben dogurdum dedım oda dıyor askım dıyor aynı sana benzıyor dıyor yanısı salla gıtsın delikafadulden

alya ya maşallah.kocaman olmuş annesi.saölaına bayılıyorum ya.
ohh sarı papatya yiğit pek erkeksi oturmuş kaykıla kaykıla ısırcam ben onu saat yapıcam koluna ısırarak ağlıcak sonra :jeyyar:

dilek maşaallah toka pek yakısmıs alyaya cok hanımefendi bi kız olmuş
emel yiğidimizede maşaallah büyümüşte bilir bilir bakarmış

Tesekkur ederız teyzelerı
bu arada dılek alya kızımıza toka Çokkkkk yakısmıs

ahu ilk zamanları ne garip gelio değil mi? maşallah yavrum yaaaa
dilek alya çok tatlı olmuş hele diline bayıldım maşallah saçları da tokalı hihih
ooo yiğit bey her zamanki gibi çooooook yakışıklısınız maşallah paşammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…