2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynisini bugün ne giydik bölümüne koyduk ama bide oraya bakmayanlar icin buraya koyalim dedik..
bakain bakalim teyzoslari oglum büyümüs mü?

oooo alya hanim gin e gelmis ortaligi kasip kavurmaya bitiyorum sana kiz minikmkusum ya tokalida cok tatli olmus tak su kiza toka da beni delirtme dilek masallhh

yigit pasamizda tam yigit he masallh

damla ve sehnaz teyzemız tesekkur ederız bu arada arda abımde ok yakısıklı

şehnaz ya ne tatlı ardaya masallah
kızım çok yakışıklı olçak gözleri ne güzel masu masum bakıyor yaa yakışıklım benim a.s.

şehnaz maşallah arda ya çok tatlı ve yakışıklı olmuş yaa maşallah 41 bin kere canım benim.öpüyorum onu yanacıklarından.

Resim 1-Amaniiin prilmi içtin kuzuuuum.:roflol:Şeniz
Resim 2- Ne datlı uyumuş maaşallah. Yastıksız yatırın bebikleri dr.lar öyle tavsiye ediyor nacizane paylaşayım.
Resim 3-Maaşallah sende manken gibisin

Maaşallah çok tatlılar kuzuların. Allah bağışlasın.

sizer defnenin doğduktan bir kaç dakka sonraki resmini yolluyorum..hastne görevlileri çekmiş...mamun gibi doğdu defnem kaydirigubbakcemile3
çirkin ördek yavrumdu o benim.....
Amaniiin çok çirkinmişşşş. Allahtan büyüdükçe güzelleşiyolarr.... Ama yinede pambuk gibiler.

ŞİŞKO TEYZELER naniknanik
Sırma saçlım. Maaşallah o ne pozlar öyleee.

TEYZELERIM NASIL OLMUSUM
Pek yakışaklısın sarı tosbaaam. Emel çok çapkın olacak senin papatyan şimdiden belli....

aynisini bugün ne giydik bölümüne koyduk ama bide oraya bakmayanlar icin buraya koyalim dedik..
bakain bakalim teyzoslari oglum büyümüs mü?
Büyümezmi koca adam olmuş maaşallah.

Şehnazım gözleri renkli herhalde oğluşunun. Direk bize bakıyo bu ya amaaşallah.

tşk ederiz bukett teyzesi a.s. a.s.

eylemim maşallahla sezin tombik tombik nede cici olmuş elbisesi sac bandı fıstıgım benim

Maşallah bebişlere.. Şehnaz ya senın Arda kac kılo oldu.. Aynı zamanda yakın kılolarda dogmustu bızımkıler.. Benım oglan boya verıyor kılo yok yaaaaaaa

Eylem çok tatlı olmuş <sezinimiz maaşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…