2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslı senin bu pıtırcık oğlan evladı gibi çıkmış bira muhabbatinde yerim onu bennnn

Yasemin oğluşun çok tatlı bakıyor maaşallah..
Ayşegül kızın çok şeker o eller ne tatlı dimi... Ye ye doyamazsın.Baksana kendi bile doymuyo..

hımm çok şirinlerr. sıpalar desem kızarmısınız? ben bizimkini öyle seviyorum valla. neyse şaşkın ördeği de, aç prensesi de çok sevdik. yeriz hepsini bizzzzzz...

işte ben ve kuzucum DERİN immmm...opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $Deriin `011.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $Piinar `002 - Kopya.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 14
  • $Piinar `007.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $4730_99209858808_588763808_1783232_902199_n.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 19
hahahaaha coook comicsin ADAAAAAAAAAAAAA yerim senin keyfini anandan gizli seni nasil isrcam bak gor :roflol:

bu kiz tam cadi haaa
MASALLAH
Yerim ben bu kizi:)
Derinede kocaman bir masallah:) cok sirin olmus heleki o kendinden büyük gözlükler pek yakismis:)

oy maşallah derinede anneside ikiside çok güzell zemuszemus

ada alemsin kuzum ya yerim ben seni maşallah sana su ogrendıgın yemek tariflerini bana yaz

ben bu zibidinin bakışlarından korkuyorum.sanki birşey ima ediyormuş gibi seviyor mu sövüyor mu anlamadımdelikafadulden

yasenya bence seviyo heuheueheueeheuehe
derin hanım pek kibarısınız gözlük çok yakışmış maaşallah

aslı çok tatlı senin kız çok da sempatik. şimdiden başlamış okuma merakı
yasemin seninki de çokkk tatlı. ben ona şaşkın ördek diyebilirmiyim

NıSANNNNNN yerim ben seni yerimmm.
füsun bayılıyorum senin minnoşuna yaaa....hem çok kibar, hem terbiyeli benim fıstığım Allah ne güzelikler yaratmış...

Ayşin teyzesi teşekkür ederiz :)
Nisancıııım ne tatlı hallerin var senin öyle mimiklerin çok güzel maaşallah sana :)pek bi hareketliyiz galiba Alaz Ada gibi :)

Evet Aslıcım şimdilerde artık ayağımızdan kuvvet alıp popomuzuda kaldırıyoruz :)
üstüne çekiyo örtüyü :)

Adaya bak gazete keyfi yapar gibi uzanmış bacak bacak üstünede atıcak nerdeyse yerim ben onu maşallah

anam çok tatlı bunlar maşallah ya.
lazanya olabilir:))

zakkum ne istersen de canım.çocuğu benzetmediğim şey kalmadı zaten lahana surat hormonlu domates sosisnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…