gaz için ilaç vermedi mi doktor onlar ebeişleri rahatlatıyolar ama kızın daha cok kucukmuş ben ne kadarlıkken rezene cayı verıstım hatırlamıyorum bende mılupanın rezene cayını almıştım doktorum gunde yarım cay bardagı verebılıcegımı soylemıstı bıberonla verdım ıyı geldı bıde bebekler ıcın sıcak su torbası alıp kullandım uyanıkken karnına uyurken ayaklarına koydum seninde kabızlıgın varsa bol bol kayısı ompostosu iç sutunden kızına da yarar belki bizim allaha sukur eskısı kadar sorunumuz kaldı sabah uyandıgında bıraz kıvranıyo sımdı sadece cok kıvranınca ilacını verıyorum..2 3 aya gecer gaz sorunu o zamana kadar boyle ıdare etmeye calıs...
canım ılk gunler bu gaz sıkıntısını cekmeyen yok gıbı... Genelde 2-3 ayllıkken duzene gırıyor.. ama bu zaman zarfında denemedıgımız kalmıyor olan bıze ve bebeklerımıze oluyor.. bol bol pedal hareketı sıcak su torbası ve ters yatırma en ıyılerı.. ters yatarken bebekler daha rahat gaz cıkarıyorlar.. bır de bence sırtına pıt pıt vurmaktansa bebegın kollarını omzundan asagı sarkıtarak cıkar daha kolay cıkarıyorlar..
merhaba kızlarr biz geldikk,yokluğumuzda büyümüş maşallah bebişlerr.Biz de büyüdüüükk
merhaba kızlarr biz geldikk,yokluğumuzda büyümüş maşallah bebişlerr.Biz de büyüdüüükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?