2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar,mayıs annesiyim ben,kızım 17 günlük,acayip gaz sancısı oluyor,kakasını falan yaparkende aynı şekilde,kendime rezene çayı aldım dün içtim,faydası olmadı,benimde kabızlık sorunum var,bebeiğimi acayip etkiliyor,şimdi de kzıım için milupanın rezene çayını aldım,ama nasıl ve ne kadar versem bilemiyorum,mamaya karıştırıp mı versem ,ayrı olarak mı,kaşıkla mı biberonla mı
kızım geceden beri kıvranıyor ,siz daha tecrübelisiniz bizden ,bana acil cevap yazarsanız çok sevinirim

gaz için ilaç vermedi mi doktor onlar ebeişleri rahatlatıyolar ama kızın daha cok kucukmuş ben ne kadarlıkken rezene cayı verıstım hatırlamıyorum bende mılupanın rezene cayını almıştım doktorum gunde yarım cay bardagı verebılıcegımı soylemıstı bıberonla verdım ıyı geldı bıde bebekler ıcın sıcak su torbası alıp kullandım uyanıkken karnına uyurken ayaklarına koydum seninde kabızlıgın varsa bol bol kayısı ompostosu iç sutunden kızına da yarar belki bizim allaha sukur eskısı kadar sorunumuz kaldı sabah uyandıgında bıraz kıvranıyo sımdı sadece cok kıvranınca ilacını verıyorum..2 3 aya gecer gaz sorunu o zamana kadar boyle ıdare etmeye calıs...

URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=img0212ar.jpg]
[/URL]

dayanamadım bende kuzumun resmını gonderıyım dedim..

sağol cnm ya,dr.a danışalım en iisi,böyle olmayacak,:çok üzgünüm:

canım ılk gunler bu gaz sıkıntısını cekmeyen yok gıbı... Genelde 2-3 ayllıkken duzene gırıyor.. ama bu zaman zarfında denemedıgımız kalmıyor olan bıze ve bebeklerımıze oluyor.. bol bol pedal hareketı sıcak su torbası ve ters yatırma en ıyılerı.. ters yatarken bebekler daha rahat gaz cıkarıyorlar.. bır de bence sırtına pıt pıt vurmaktansa bebegın kollarını omzundan asagı sarkıtarak cıkar daha kolay cıkarıyorlar..

sağol cnm ya,umarım çabuk atlatırız bu dönemi:çok üzgünüm:

merhaba kızlarr biz geldikk,yokluğumuzda büyümüş maşallah bebişlerr.Biz de büyüdüüükk

merhaba kızlarr biz geldikk,yokluğumuzda büyümüş maşallah bebişlerr.Biz de büyüdüüükk

bende daha olmadım cnm sadece anne sütü verdiysen sorun yok umarım yoktur yani:)

mrb arkadaşlar,
bu da benim 25 mart doğumlu kuzum kayra berk.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…