bizim sıpayıda dün tarttım 16 kilo geldi boyumuzda 92 m çıktı bir popo bir göbek var bizimkinde suratı bir avuç bazen kıyafetleri kalın olunca görenler zayıfmış filan diyorlar yüzünden dolayı :) tabi diyorum bende çooookk zayıf nerdeyse obezliğe doğru gidiyor bizimki
canımm daha 2 yaşına gelmemiş bir kız için 16 kilo çok fazla değilmi..gerçekten ilerde obez sıkıntısı çekebilirsiniz..yediklerine biraz daha dikkat edin bence..
bu konuda çok haklısın bende öyle düşünüyorum boyumuzda var ama kilomuzda var maşallah yemesi güzel ama dediğin gb obezliğe doğru gider bu yazın 12-13 kiloydu yazdan beri daha doğrusu denizden sonra hızla kilo aldı ve boy attı
bu konuda çok haklısın bende öyle düşünüyorum boyumuzda var ama kilomuzda var maşallah yemesi güzel ama dediğin gb obezliğe doğru gider bu yazın 12-13 kiloydu yazdan beri daha doğrusu denizden sonra hızla kilo aldı ve boy attı
Ada hanımın son hali[table="head"]|.........Nick..........|...Bebişin Adı... |..Bebeğin Ayı.....|....Kilosu....|...Boyu...|...Cinsiyeti...|
1|emda | Ada | 21. ay | 17.000 | 94| kız |
2|Boddim | Batuhan | 21. ay | 15.000 | 90 | erkek |
3|xkardelenx | Efe | 21. ay | 13.200 | 90 | erkek|
4|sheylaa | İnci | 21. ay | 11.500 | 81| kız |
5|thanderc | Ecrin Eylül | 21. ay | 10.500 | 87| kız |
6|family | Buğrahan | 21. ay | 10.100 | 83 | erkek [/table]
kızlar bizim tartı yanlışmış,zira efe 2 aydır 13 küsür geliyordu,farklı farklı tartılarda 3 kez tarttım 15.300 geliyo dana,yani 22. ay kilomuz: 15.300 boy:91 cm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?