2009 Mart Bebeklerinin Boy Kilo Takipleri

Buğrahan'da 20 aylık tarttım 10 kg boyumuz en son 82 cm idi... çöp gibi kuzucum amannn takmıyorum artık sağlıklı olsun elbet büyürler... Allah aza noksanlığı vermesin tek...

bizim sıpayıda dün tarttım 16 kilo geldi boyumuzda 92 m çıktı bir popo bir göbek var bizimkinde suratı bir avuç bazen kıyafetleri kalın olunca görenler zayıfmış filan diyorlar yüzünden dolayı :) tabi diyorum bende çooookk zayıf nerdeyse obezliğe doğru gidiyor bizimki

damla geçen kuzenlere gittik onların kızları ufak tefek kuzenimin eşi batuyu kucğına alırken epey zorlndı ben kızıma alışdım maşallah batuya diyor batunun iriliğinin ilk sebebi anne sütü halada emiyor benim sütüm çok yaradı zaten yağlıydı sütüm

ben başlatıyorum sizlerde ekleyin arkadaşlar

sheyla....İnci.......11,5 kg ve 81 cm(21.ay)

boddim...batuhan..15 kg ve 90 cm (21.ay)(kendim ölçtüm)

benim bildiğim abiler akıllı uslu olur bu canavar resmen

[table="head"]|.........Nick..........|...Bebişin Adı... |..Bebeğin Ayı.....|....Kilosu....|...Boyu...|...Cinsiyeti...|
1|emda | Damla | 21. ay | 16.000 | 92| kız |
2|Boddim | Batuhan | 21. ay | 15.000 | 90 | erkek |
3|sheylaa | İnci | 21. ay | 11.500 | 81| kız |
4|family | Buğrahan | 21. ay | 10.100 | 83 | erkek |[/table]

Son düzenleme:

canım bizim kızın adı Ada benim adım Damla :) onu düzelttim sıpam obezliğe doğru gidiyor sanırım ekmeği kesmem lazım sanırım artık yoksa gidişat iyi değil yüzümüz bi avuç ama göbüşümüz ve popişimizin maşallahı var popiş hele şakira poposu gibi çıkık

onun o popişini ıssırrım ben ben batuya ekmek hiç vermiyorum babaannesi veriyor onada az ver dedim batunun bu haliyle 1 kilo fazlası varmış aslında bi sağlık ocağına gidip ölçtürsem iyi olur ayın 20sinde izne ayrılacağım inşalalh o zamn götürürüm

Damla'cım kusura bakma dalgınlıkla senin adını yazmışım Buğrahan'la uğraşırken anca o kadar yapabildim:):)

5 xkardelenx-efe-21. ay-13.200-90-erkek

5/thanderc/ecrin eylül/ 21, ay/ 10500/ 87/ kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…