2009 Mart Bebişlerinin Doğumgünü Çekilişi

bazen zevkler pek uyuşmuyor yazmak istedin sanırım. Herkesin kendine göre bir zevki var sonuçta.
Katılmak istemeyebilirsin maksat gönül alma. Ufacık birşey.

kimse kimseyi zorlamıyor zaten katılıp katılmamakta özgürsün canım. sana tgelen her hediye önce sana gösterilipte onayın alındıktan sonramı sana veriliyo çok merak ettim. benim bildiğim hediye kapalı ambalajda ve verilecek kişiden gizli alınıp verilir. ilginçbilmiyorumkismile

(üzgünüm kızlar ama bende bu çekilişe katılmayacağım )
bu cümleyi yazman yeterliydi .......alınan hediyeyi mutlaka kullanırım ama kullanmasam bile alan arkadaşıma saygımdan bi keyifle saklarım hediye almayıda vermeyide çok seviyorum kızıma devamlı bişeyler alıyorum ama başkasından gelen bi çorap bile ayrı bi mutlu ediyor beni
katılım az olmasınada hak veriorum bi süre uzaktım mecburiyetten o arada sanırım 3 kez falan çekiliş olmuş arkadaşlara yeterli gelmiş olabilir neyse yinede bekliyoruz katılmak isteyenleri a.s.

arkadaşlar bebekecem arkadasımız özel nedenlerden dolayı çekilişten ayrılmak zorunda. anlayış göstericeginize eminim. üzülerek belirtmemei rica etti. arkadaşı li,steden çıkartalım teşekkürlera.s.

luffee.....................CAN.................... ..28 ŞUBAT
thanderc................ECRİN EYLÜL.........6 MART
emda.................ADA.......................... .7 MART
ilknur77.................A.KAAN................... .7 MART
uğur ve eylül.............UĞUR...................10 MART
muhterem...............VELİ EFE.............13 MART
burser................ASYA........................ 15 MART
OzOkuN.............Ada............................ .24 mart
ben çıkardım bebekcem arkadaşımızı ...................

okadar cocukcakı bu davranısınız benım yolladıgım hedıye zevkınıze uymayabılır ama böyle deşifre de edılmez ben yazsamkı şimdi senın hedıyende benım zevkıme uymadı dıye cokmu hoş olur hiç kimse size katılın dıye yalvarmıyokı acıklama yapma geregı duyuyorsunuz hedıye adı üstünde yarım elma gönül alma ama sizin niyetiniz farklı heralde bende bugune kadar kullanamayacagım hedıyeler aldım ama hatıra dıye severek saklıyorum ve suan sizin yazdıklarınız cok acizceeeee

canım benım bir öncekı cekilişte aldıgım hedıyeden bahsedıyo arkadas -tatlicadiarzu-

dilemin21 mert 17mart:lepi:bende varım

thanderc................ECRıN EYLÜL.........6 MART
muhterem...............VELı EFE.............13 MART
dilemin21............MERT........................ 17 MART
OzOkuN.............ADA........................... .24 MART

betülcüm çekiliş ne zaman yapılacak canım ve hediyeleşmeler nasıl olucak tek çekilişmi yoksa çift çekilişli mi olacak?

Damlacığım 15 şubat gibi listeyi kapatıp çekilişi yapalım diyorum. her bebeğin hediye göndereceği bir arkadaşı olsun, yani çekiliş sonucunda eşleştirme yapalım diyorum. siz ne dersiniz?

thanderc................ECRİN EYLÜL.........6 MART
family...................BUĞRAHAN..............13 MART
muhterem...............VELİ EFE.............13 MART
dilemin21............MERT........................ 17 MART
OzOkuN.............ADA........................... .24 MART

bende geldim aranıza opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Damlacığım 15 şubat gibi listeyi kapatıp çekilişi yapalım diyorum. her bebeğin hediye göndereceği bir arkadaşı olsun, yani çekiliş sonucunda eşleştirme yapalım diyorum. siz ne dersiniz?

Betül'cüm 14 şubatta kapatsan ve çekiliş olsa nasıl olur??? birde hediyeleri ne zaman göndereceğiz... bebişlerimizin doğumgünleri geldiğinde mi yoksa çekilişten hemen sonra mı?? ben şöyle düşündüm çekilişi 14 - 15 şubat gibi yapsak ay sonuna doğruda mesela 20 şubat gibi herkes aynı zamanda hediyelerini gönderse nasıl olur.. bundan kastım hediyelerimizin aynı anda elimize geçmesi... hepimiz aynı anda almış oluruz hediyelerimizi... sizin fikirleriniz ne bilmiyorum gerçi arkadaşlar.. yanlış birşey düşündüysem kusuruma bakmayın... opuyorumnanaktan

valla bizim içinde farketmez canım nasıl diyorsanız öyle olsun zemuszemus

kader................sudem eylül ....................25 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…