üzgünüm kızlar ama bende bu çekilişe katılmayacağım aslında güzel paylaşım fakat zevkler pek uyuşmuyor kendim bebeğime zevkime göre bişii alırım kullanmayacağım bi hediye gelmesindense dimi((
üzgünüm kızlar ama bende bu çekilişe katılmayacağım aslında güzel paylaşım fakat zevkler pek uyuşmuyor kendim bebeğime zevkime göre bişii alırım kullanmayacağım bi hediye gelmesindense dimi((
kimse kimseyi zorlamıyor zaten katılıp katılmamakta özgürsün canım. sana tgelen her hediye önce sana gösterilipte onayın alındıktan sonramı sana veriliyo çok merak ettim. benim bildiğim hediye kapalı ambalajda ve verilecek kişiden gizli alınıp verilir. ilginçbilmiyorumkismile
okadar cocukcakı bu davranısınız benım yolladıgım hedıye zevkınıze uymayabılır ama böyle deşifre de edılmez ben yazsamkı şimdi senın hedıyende benım zevkıme uymadı dıye cokmu hoş olur hiç kimse size katılın dıye yalvarmıyokı acıklama yapma geregı duyuyorsunuz hedıye adı üstünde yarım elma gönül alma ama sizin niyetiniz farklı heralde bende bugune kadar kullanamayacagım hedıyeler aldım ama hatıra dıye severek saklıyorum ve suan sizin yazdıklarınız cok acizceeeee [/QUOTE
boşver cnm yaa hiç takma değmez yani o kendi kendine hediye almaya devam etsinnnn ....
luffee.....................CAN.................... ..28 ŞUBAT
thanderc................ECRİN EYLÜL.........6 MART
emda.................ADA.......................... .7 MART
ilknur77.................A.KAAN................... .7 MART
uğur ve eylül.............UĞUR...................10 MART
muhterem...............VELİ EFE.............13 MART
burser................ASYA........................ 15 MART
OzOkuN.............Ada............................ .24 mart
ben çıkardım bebekcem arkadaşımızı ...................
Damlacığım 15 şubat gibi listeyi kapatıp çekilişi yapalım diyorum. her bebeğin hediye göndereceği bir arkadaşı olsun, yani çekiliş sonucunda eşleştirme yapalım diyorum. siz ne dersiniz?
Bekledim bekledim kimse açmıyor konuyu bari ben başlatayım dedim.
Kuzularımızın doğumgünleri için hediye çekilişi yapalım mı? Birbirlerine ilk hediyelerini almış olsunlar. gamyoncuiremsu
Katılmak isteyen alıntı yapıp eklesin lütfen. buyrunnnnnnnnn
Luffee.......................CAN.......................28 ŞUBAT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?