2009 Mart Bebişlerinin Doğumgünü Çekilişi

luffe cok tesekkur ederim ya aslinda gondermek cok zor degil ama haliyle yurt disi ulke icinden biraz pahali oluyor bide turkiyede 2 gunde gidiyorsa bir paket yurt disina biraz suruyor 1 yada 1 bucuk hafta gibi
o yuzden benim paketim de okadar cabuk varmayabilir ama cekilis belli olduktan hemen sonra gonderirim dogum gunune yetisir insallah
eger online olmazsak bile bu cekilis yapilir degilmi ben yarin doktora gidecektim de onun icin soruyorum

tabii canım. çekilişten sonra burada açıklarız sonuçları. herkes özelden adresleri ulaştırır birbirine.

Kızlar çekiliş sonuçları !!!

İsmi yazılı olan bebek karşısındakine bebeğe hediye gönderecek.

ecrin eylül kaydirigubbakcemile5 mert

ada kaydirigubbakcemile5 uğur

a.kaan kaydirigubbakcemile5 ecrin eylül

uğur kaydirigubbakcemile5 asya

buğrahan kaydirigubbakcemile5 ada

veli efe kaydirigubbakcemile5 sudem eylül

asya kaydirigubbakcemile5 buğrahan

mert kaydirigubbakcemile5 veli efe

sudem eylül kaydirigubbakcemile5 a.kaan

can kaydirigubbakcemile5 ufuk
ufuk kaydirigubbakcemile5 can

biz A. Kaana alıcaz oylemı ne guzel erkek bebek reyonlarını hıc gezmıyodum farklı olcak ayy cok mutluyum yaaaa opuyorumnanaktan

erkeklere hediye almak zordur bak bilmiyorumkismile erkek bebek reyonları da kısıtlı ürün var teyzesi ama biiiiz bu çekilişe katılmış olmakla bile çok mutluyuz topitop bile yollasan biz saklıcaz emin ol :1hug:

erkeklere hediye almak zordur bak bilmiyorumkismile erkek bebek reyonları da kısıtlı ürün var teyzesi ama biiiiz bu çekilişe katılmış olmakla bile çok mutluyuz topitop bile yollasan biz saklıcaz emin ol :1hug:

tskler ılknurcugum gercekten zor olcak ama bebıslere deger ozelden adresını yollarsan sevınırım kendınıze ıyı bakın :teytey:

inci mercan..........zeynep...............25 mart

tskler ılknurcugum gercekten zor olcak ama bebıslere deger ozelden adresını yollarsan sevınırım kendınıze ıyı bakın :teytey:

bacım ya ben özelden mesaj yazamıyomuşum 50 den az mış yazdıklarım nolcakki şimdi
bak sana özelden yazmaya çalışınca böle bişi çıktı ekranda

Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 50 veya daha fazlası olması gerekmektedir.

Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 32 olup şu anda sadece bu kullanıcılara özel mesaj gönderebilirsiniz :

bilmiyorumkismile

cekilis yapilmis:)luffe bana ozelden adresini yolllasan cok sevinirim
canimiza guzel bir hediye alalim insallah dogum gunune yetisir eger yetismezse lutfen kusuruma bakma
bugun sordum postada 8 ile 10 is gunu arasinda varirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…