2009 Mart Bebişlerinin Doğumgünü Çekilişi

kaderr.............sudem eylül....................25 mart

luffee.....................CAN.................... ..28 ŞUBAT
thanderc................ECRıN EYLÜL.........6 MART
emda.................ADA.......................... .7 MART
ilknur77.................A.KAAN................... .7 MART
bebekecem17-------MELEKNAZ------------..10 MART
muhterem...............MUHTEREM.............13 MART
burser................ASYA........................ 15 MART
kaderr.............SUDEM EYLÜL....................25 MART

beni niye sildiniz listeden bende eklemiştim kendimi:çok üzgünüm: pek katılacak yok heralde zaten baksanıza giren bile yok artık buraya...

1) luffee.....................CAN.................... ..28 ŞUBAT
2)thanderc.................ECRıN EYLÜL.........6 MART
3)emda.....................ADA........................7 MART
4)ilknur77..................A.KAAN..................7 MART
5)uğur ve eylül...........UĞUR.....................10 MART
6)family.....................BUĞRAHAN............13 MART
7)muhterem...............VELı EFE................13 MART
8)burser....................ASYA..................... 15 MART
9)dilemin21...............MERT......................17 MART
10)OzOkuN...............ADA...................... .24 MART
11)kaderr..................SUDEM EYLÜL........25 MART

ıŞTE LıSTEMıZıN SON HALı BAŞKA KATILMAK ıSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA ALINTI YAPIP EKLESıNLERzemuszemus

ARKADAŞLAR PAZARTESı GÜNÜ ÇEKıLıŞı YAPALIM ıSTERSENıZ BETÜL ARKADAŞIMIZIN OĞLU CAN'IN DOĞUM GÜNÜ 28 ŞUBATTA DOĞUMGÜNÜNDEN SONRA GÖNDERMEYECEĞıZ HEDıYESıNı DEĞıL Mızemuszemus 20 ŞUBAT GıBıDE HERKES HEDıYESıNı GÖNDERıR ALICISINAopuyorumnanaktan ZATEN KATILIM YOK ASLINDA HERKES GÖNLÜNDEN GEÇENı GÖNDERECEK BELKı BıR ÇORAP BELKı KOCAMAN BıR AYICIK.... KATILIM ÇOK OLSA NE ıı OLURDU...

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR PAZARTESİ GÜNÜ ÇEKİLİŞİ YAPALIM İSTERSENİZ BETÜL ARKADAŞIMIZIN OĞLU CAN'IN DOĞUM GÜNÜ 28 ŞUBATTA DOĞUMGÜNÜNDEN SONRA GÖNDERMEYECEĞİZ HEDİYESİNİ DEĞİL Mİzemuszemus 20 ŞUBAT GİBİDE HERKES HEDİYESİNİ GÖNDERİR ALICISINAopuyorumnanaktan ZATEN KATILIM YOK ASLINDA HERKES GÖNLÜNDEN GEÇENİ GÖNDERECEK BELKİ BİR ÇORAP BELKİ KOCAMAN BİR AYICIK.... KATILIM ÇOK OLSA NE İİ OLURDU...

beni niye sildiniz listeden bende eklemiştim kendimi:çok üzgünüm: pek katılacak yok heralde zaten baksanıza giren bile yok artık buraya...

Canım yaa kusura bakma.a.s. En son alıntıyı düzenlemiştim ama en son arkadaş listenin ilk günlerdeki halinden alıntı yapmış farketmemişim. Düzelttiğin için teşekkürler.
Çekilişin pazartesi yapılması benim için de uygundur. Diğer arkadaşlar da kabul ederlerse pzt yaparız.

önemli değil betülcüm insan her seferinde dikkat edemiyor ki zaten... aslında böyle hazırlanan listelerde her arkadaş son hazırlanan listeyi alıntı yapsa daha kolay olur... ama bazen aklımıza gelmiyora.s. tamam o zaman pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt

iyide biz 11 kişiyiz o güne kadar başka gelen olmazsa eşleştirme nasıl yapacağız???????:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ptesi çekiliş var sanırım opuyorumnanaktan ayyy ne güzel bu katıldığım 3. çekiliş olacak ve hepsi birbirinden güzeldi çok güzel paylaşımlar oluyor hediyedende önemlisi paylaşım ve çok güzel bir anı olması hemen hemen her şehirden kızımla beraber arkadaşlarımız oldu opuyorumnanaktan

benimde ilk çekiliş olacak çok heyeccanlıyım seninle aynı fikirdeyim
inşallah bi katılımcı daha çıkarda sayımız çift rakamlı olur
arkadaşlar yokmu artıran ................

bende katilmak isterim ama yurt disindan katiliyorum olurmu acaba eger oluyorsa

SORAYA...............UFUK......................16 MART

1) luffee.....................CAN.................... ..28 ŞUBAT
2)thanderc.................ECRİN EYLÜL.........6 MART
3)emda.....................ADA...................... ..7 MART
4)ilknur77..................A.KAAN.................. 7 MART
5)uğur ve eylül...........UĞUR.....................10 MART
6)family.....................BUĞRAHAN............13 MART
7)muhterem...............VELİ EFE................13 MART
8)burser....................ASYA.................... . 15 MART
9)dilemin21...............MERT...................... 17 MART
10)OzOkuN...............ADA...................... .24 MART
11)kaderr..................SUDEM EYLÜL........25 MART
12)soraya..................UFUK......................16 MART (eger oluyorsa)

Listemizin son hali

bende katilmak isterim ama yurt disindan katiliyorum olurmu acaba eger oluyorsa

SORAYA...............UFUK......................16 MART

Canım yurtdışına paket göndermek biraz zor olabiliyor. Ama sırf bu yüzden çekilişe katılamaman da çok üzücü olur. Arkadaşlar kabul ederse Ufuk'un hediyesini biz alalım. Ben EBAY Hollanda'dan yada komşu bir ülkeden veririm siparişi böylece tekrar posta derdi olmaz.

bence uygun can ufuk'a alsın hediyeyi. kalan arkadaşlar arasındanda çekiliş yapılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…