2009 Mart Bebişlerinin Doğumgünü Çekilişi

luffecim paketiniz geldi cok cok tesekkur ederim en kisa zamanda resimi cekip yuliyecem ufugumun cicilerini

bu arada bizim paketimiz geldimi cok merak ediyorum yoksa gidip soracam gecikince mahcup oluyorum boyle

luffecim paketiniz geldi cok cok tesekkur ederim en kisa zamanda resimi cekip yuliyecem ufugumun cicilerini

bu arada bizim paketimiz geldimi cok merak ediyorum yoksa gidip soracam gecikince mahcup oluyorum boyle

SÜREYYA'CIM UFUK'UMUZ İYİ GÜNLERDE KULLANSIN CİCİŞLERİNİopuyorumnanaktan

Biz de varız Efe 24-03 2009

çekiliş yapılalı çok oldu hediyeler gönderilmeye başlandı canım çok geç kaldın:çok üzgünüm: ama sizi doğumgünü listesine ekleyelim ordada yoksunuzopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım güle güle kullansın Ufuk cicilerini. Bizim paketimiz henüz gelmedi, bugün dışarı çıkmıştım gelince posta kutusunu kontrol etmedim. evde bulamadıkları zaman ihbar bırakıyorlar. Sen gecikmeyi kafana takma. Yurtdışından gelen ürünleri ptt dağıtıyor biliyorsun onların da yavaşlığı dillere destan zaten.Senin mahçup olmanı gerektirecek bir durum yok postacılar utansın :roflol:

Soraya'cım paketimiz az önce geldi. Ne kadar çok ve ne kadar cici şeyler göndermişsiniz asıl ben mahçup oldum şimdi. Çok teşekkür ederiz.a.s. hemen ekliyorum fotoları.

Eklentiler

• $DSCF2154.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 63
Soraya'cım paketimiz az önce geldi. Ne kadar çok ve ne kadar cici şeyler göndermişsiniz asıl ben mahçup oldum şimdi. Çok teşekkür ederiz.a.s. hemen ekliyorum fotoları.

ulastigina cok sevindim hic ulasmiyacak sandim eyvahedigeldismile
olurmu canim ne mahcubu gule gule giyinsin canimiz az bile geldi bana daha cok gondermek isterdim begendigine cok sevindim canim cok opuyorum:1hug:

Betül'cüm Süreyya ne harika şeyler göndermiş öyle... ii günlerde kullansın Canopuyorumnanaktan

Kader canım paketini sanırım haftaya alırsın. Güle güle giysin tatlı kızın. Sağlıcakla kalın

slm kızlar nerelerdesiniz yaw hani hediyelerin resimleri unuttunuz bu topiği
bu arada buğrahancımın hediyesi yarın yada salı günü göndereceğim haber vereyim dedim
ama bnm kıızımın hediye arkadaşı belli olmadımı k.k. hatırası die saklıcaktık neyse süheyla katılıomu son durum nedir acaba kızlar merakettim
ben evime döndüm bugün hemen temizliğe başladım yarında kayınvalidemler gelio bursadan yarında çok işim var
resim isterizzzzzzzz resim isterizzzzz

HOŞGELDİNİZ CANIMa.s. BURCU'CUM ACELE ETMENE GEREK YOKzemuszemus YOL YORGUNUSUN ZATEN AYRICA BAK MİSAFİRİNDE GELECEKMİŞ... NE ZAMAN MÜSAYİT OLURSAN O ZAMAN GÖNDERİRSİNyerimseniben

uğur eylül sizin hediye arkadaşınız belli oldu ama sayfa beşe bi bak görürsün orada kim kime hediye arkadaşı olmuş die.

kızlar bizim hediyelerimiz geldi ama biz kimseye hediye almadık Uğur'un annesi hiç nete girmiyor sanırım ne yapıcaz bi fikri olan var mı zamanda geçiyor

uğur eylül sizin hediye arkadaşınız belli oldu ama sayfa beşe bi bak görürsün orada kim kime hediye arkadaşı olmuş die.

cnm uğur eylül arkaadaşımız hiç girmiyo nete onun yerne süheyla girecekti oda girmemiş uzun zamandır merak ettim bende
emdacım uğur hiç girmedi süheyla olmazssa kızımın hediye arkadaşı ada olacak sanırım tabi biraz daha bekleye biiriz

HOŞGELDİNİZ CANIMa.s. BURCU'CUM ACELE ETMENE GEREK YOKzemuszemus YOL YORGUNUSUN ZATEN AYRICA BAK MİSAFİRİNDE GELECEKMİŞ... NE ZAMAN MÜSAYİT OLURSAN O ZAMAN GÖNDERİRSİNyerimseniben

cnm sagolsın buğracımın doğum gününe yetiştirmek istiyorum inşallah

Muhteremcıgım hedıyemız geldı bugun cok cici kızıma gıydırıp resımlerı eklıcem tesekkur ederızolumunekankayizsmile

Muhteremcıgım hedıyemız geldı bugun cok cici kızıma gıydırıp resımlerı eklıcem tesekkur ederızolumunekankayizsmile

canım çok sevindim olduğuna pıtırcık kızına. Daha çok şey göndermek isterdimde vaktim kısıtlı idi ancak bunu alabildim (( yine de güle güle mutlu günlerde giysin güzel meleğim :)))

canım çok sevindim olduğuna pıtırcık kızına. Daha çok şey göndermek isterdimde vaktim kısıtlı idi ancak bunu alabildim (( yine de güle güle mutlu günlerde giysin güzel meleğim :)))

canım cok sagol azıcık buyuk geldı pacalarını katladık tam oldu:)bızım ıcın cok degerlı cok sırın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…