luffecim paketiniz geldi cok cok tesekkur ederim en kisa zamanda resimi cekip yuliyecem ufugumun cicilerini
bu arada bizim paketimiz geldimi cok merak ediyorum yoksa gidip soracam gecikince mahcup oluyorum boyle
Biz de varız Efe 24-03 2009
luffecim paketiniz geldi cok cok tesekkur ederim en kisa zamanda resimi cekip yuliyecem ufugumun cicilerini
bu arada bizim paketimiz geldimi cok merak ediyorum yoksa gidip soracam gecikince mahcup oluyorum boyle
Soraya'cım paketimiz az önce geldi. Ne kadar çok ve ne kadar cici şeyler göndermişsiniz asıl ben mahçup oldum şimdi. Çok teşekkür ederiz.a.s. hemen ekliyorum fotoları.
slm kızlar nerelerdesiniz yaw hani hediyelerin resimleri unuttunuz bu topiği
bu arada buğrahancımın hediyesi yarın yada salı günü göndereceğim haber vereyim dedim
ama bnm kıızımın hediye arkadaşı belli olmadımı k.k. hatırası die saklıcaktık neyse süheyla katılıomu son durum nedir acaba kızlar merakettim
ben evime döndüm bugün hemen temizliğe başladım yarında kayınvalidemler gelio bursadan yarında çok işim var
resim isterizzzzzzzz resim isterizzzzz
uğur eylül sizin hediye arkadaşınız belli oldu ama sayfa beşe bi bak görürsün orada kim kime hediye arkadaşı olmuş die.
HOŞGELDİNİZ CANIMa.s. BURCU'CUM ACELE ETMENE GEREK YOKzemuszemus YOL YORGUNUSUN ZATEN AYRICA BAK MİSAFİRİNDE GELECEKMİŞ... NE ZAMAN MÜSAYİT OLURSAN O ZAMAN GÖNDERİRSİNyerimseniben
Muhteremcıgım hedıyemız geldı bugun cok cici kızıma gıydırıp resımlerı eklıcem tesekkur ederızolumunekankayizsmile
canım çok sevindim olduğuna pıtırcık kızına. Daha çok şey göndermek isterdimde vaktim kısıtlı idi ancak bunu alabildim(( yine de güle güle mutlu günlerde giysin güzel meleğim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?