2009 Mart Bebişlerinin Doğumgünü Çekilişi

eylül arkadaşımızın özel mesaj bölümü açık degil o yüzden atamadım mesaj artık tekrar girmeye çalışırım nete gerçi eylülde bnm gibi kaçaklardan sanırım

hiç problem değil canım ne zaman uygun olursan o zaman gönderopuyorumnanaktan ben adresimi özeline göndereyimyerimseniben

arkadaşlar uğur ve eylül hala nete girmedi ne olucak bi fikri olan var mı nasıl ulaşıcaz kendisine tel.nu filan olan var mı acaba
huriyecim mesajını aldım canım kusurabakma arayamadım telde sorun vardı ama en kısa zamanda arıcam canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Damlacım hiç önemli değil ben haberin olsun diye mesaj attım... telefonum bi düzelsin bende arayacağımopuyorumnanaktan canım bu arada gönderdiğim paket sana ulaştı mı???

Son düzenleme:
huriyecim dün akşam paketin geldi en kısa zamanda resimleri yükleyeceğim çok teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık Ada da bayıldı opuyorumnanaktan teşekkür ederiz canım

huriyecim dün akşam paketin geldi en kısa zamanda resimleri yükleyeceğim çok teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık Ada da bayıldı opuyorumnanaktan teşekkür ederiz canım

çok daha güzel şeyler göndermek isterdim Buğrahan'dan Ada'ya küçücük bi hatıraboshayallersmile canım güle güle kullanınopuyorumnanaktan

kuzumun cicişleri zemuszemus

Eklentiler

• $Fotoğraf0080.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $Fotoğraf0081.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf0086.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf0087.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fotoğraf0089.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 36
emda kizin gule gule kullansin cicilerini

bu arada luffe de hic girmiyor ben gonderdim paketini de ulastimi diye merak ettim

sağolun arkadaşlar cicişlerimiz gerçekten çok güzel sizlerde eklemeyi unutmayın opuyorumnanaktan
fatmacım özelden betülün nosunu yolladım canım sana

uğur ve eylül hala nete girmedi ben nasıl hediye alıcam arkadaşlar ona ulaşabilen var mı

Damla cım çekilişten sonra girmedi galiba uğur eylül... bende hiç görmedim... kimsede tlf falanda yok galiba hiç haberdarım diyen yokCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…