2009 Mart Bebişlerinin Doğumgünü Çekilişi

Damla'cım bir kaç gün içinde girmezse Süheyla arkadaşımızda katılmak istiyor... siz Süheyla 'ya gönderirsiniz, Süheyla'da Burcu'ya gönderir.... haksızlık olur uğur ve eylül katıldı derseniz bilemicembilmiyorumkismile
Ada............İnci
İnci.................Asya
eşleştirmesikaydirigubbakcemile2

benim için farketmez süheyla için uygun sa eger çekiliş olalıda 10 gün olmuş zaten bi kaç gün daha bekleyelim gelmezse ona göre karar veririz

Selam kızlar,
Uzun süredir giremedim. Ailece feci grip atlattık.Aramızdan birisi de feci diş çıkardı eyvahedigeldismileArada bir açtım baktım ama 1-2 dk içinde çıkmak zorunda kaldım. Can efendi hiç rahat bırakmıyor bu aralar.
Pazar günü doğum günümüz çok heyecanlıyız. hihoyyytHala oğluma alacak bir hediye bulamadık :1no2:
Bütün bebişleri öpüyoruz.opuyorumnanaktan

emda kizin gule gule kullansin cicilerini

bu arada luffe de hic girmiyor ben gonderdim paketini de ulastimi diye merak ettim

Merhaba canım, son bir haftadır neredeyse hiç giremedim. Hediyemiz henüz ulaşmadı, bir iki gün içinde gelir bence. Şimdiden çok teşekkürler a.s.Biz ancak bugün gönderebildik kusurumuza bakmayın çok hastaydık çünkü :1no2: Ufuk'u çok öpüyoruz opuyorumnanaktan

arkadaşlar bana uyar sonuçta bebişlerin doğum günüde geliyor artık ıncin'inde doğum günü 4 mart işallah yetişir

arkadaşlar dilemin21 betül ile dün telde konuştum kendisinin bilgisayarı bozulmuş o yüzden giremiyor ama hediyesini alacak muhteremcim ben senin numaranı istersen betüle vereyim siz konuşun olur mu

arkadaşlar bana uyar sonuçta bebişlerin doğum günüde geliyor artık İncin'inde doğum günü 4 mart işallah yetişir

Süreyya'ya ulaşabilirseniz olur o zaman... oda çok katılmak istiyordu opuyorumnanaktan Damla'cım yetişir inşallah:hulya:

cok gecmis olsun canim olurmu ne kusuru siz iyi olun yeterki gerisi onemli degil
ufukda dis cikarti iki tane ilk dislerimiz:)

betülcüm canım geçmiş olsun can nasıl şimdi sizler nasılsınız

Canım çok sağol.atlattık çok şükür ama dişler hiç hız kesmeden çıkmaya devam ediyor. Üstten 5.sıra da kızarmış bugün. emziğine calgel sürüyoruz artık. Yarım saatte bir ağlayarak uyanınca dengemiz şaştı resmen. Ada'mızı çok öpüyoruz. opuyorumnanaktan

Ufuk'un incileri de hayırlı olsun. Öp onu bizim için annesi. opuyorumnanaktan

operim teyzesi sende bizim icin cani op yerimize

teyzesi ufuk 18 gun sonra 1 yasina girecek ama hic bir yasinda bir bebis gibi degil
ufugumuz 32 haftalikken erken dogdu ve malesef dogumsal beyninde bir sorun var beyni buyumedigi icin geriden geliyor bebegim suan 4 aylik bir bebisin hareketlerini yapiyor yani motor gelisimi cok geriden geliyor ve beynindeki gorme merkezi zarar gordugunden gorme engelli ufuk
yani niye yazdigimi da bilmiyorum aslinda ama bilm,en gerektigini dusunuyorum cok sukur kilosu boyu 1 yasindaki bebis gibi sadece hareketleri geriden geliyor

Canım benim Ufuk'u ve seni daha iyi tanımak için eski mesajlarına bakmıştım. Hem Ufuk'un özel bir bebek olduğunu hem de senin gibi sevgi dolu özel bir annesi olduğunu öğrenmiştim. Fizyoterapiye gidiyor sanırım. Yurtdışında olmanız bu açıdan çok faydalı bence. Oradaki imkanların ve ilginin daha fazla olacağını tahmin ediyorum. Türkiye'ye geldiğinizde tanışmayı çok isterim. Ufuk'umuzu kocaman öp bizim için.opuyorumnanaktan

Süreyya'cım maşallah hiç 2 çocuk annesi gibi durmuyorsun... ne kadar güzelsin fotoğrafını gördümopuyorumnanaktan Ufuk prensimiz biran önce sağlığına kavuşur inşallah.... sen harika bi annesin canım benima.s.

sag ol canim benim aynisi benim aklimdanda gecmisti hatta ozel bir mesaj atacaktim size yani cekilis birbirimize cikti birbirimizi daha iyi taniyalim diye sen benden once davranip bizi tanimaya calismissin zaten bu ne kadar dusunceli biri oldugunu gosteriyor bence

bu arada belki yarin giremezsin canin dogum gunu icin simdiden en icten dileklerimizle kutlariz ben ve ufuktan kocaman opucukler ve avuclar dolusu iyi dilekler gonderiyoruz hediyemiz anca haftaya gelir malum hafta sonu diye gonul isterdiki dogum gununuzde hediyemizi de kendi ellerimizle vermeyi malesef insallh turkiyeye gelince bende cok isterim tanismayi opuyorumnanaktan

cok sag ol canim ya nerden buldun hemen fotorafimi da gordun benisırnaşık şey
bende kendimi hic guzel bulmuyorum hatta orayada yazmistim gorduysen:)
iyi dileklerin
icin cok tesekkur ederiz hepiniz okadar iyisinizki soyleyecek soz bulamiyorumopuyorumnanaktan

ewet kendini liseli kızlar gibi bulduğunu yazmışsın ama bence hiç öyle değilsin çıtı bıtı çok tatlısın maşallahzemuszemus

arkadaşlar dilemin21 betül ile dün telde konuştum kendisinin bilgisayarı bozulmuş o yüzden giremiyor ama hediyesini alacak muhteremcim ben senin numaranı istersen betüle vereyim siz konuşun olur mu

Bende betülü merak etmiştim zaten girmiyor irtibata geçemedik diye , tabi ki numaramı verebilirsin damlacığım. Bu arada ada nın resimlerini gördüm çok şeker maşallah
Kendine ve ada ya çok iyi bak canım

slm kızlar annemlerin pcde yine bi sorun oldu pek giremiorum nete çekilişin son durumu böyle mi oldu merak ettim ben pazar günü dönüyorum tekirdağa orda dah arahat takip ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…