Kırmızı dikkat çeker ya,nazardan korumak için herhalde. Dikkati oraya çekmek için. Hatta beşiğe de bağlayanlar var kırmızı kurdela.benim saçlarım uzundur ama bende kendim örebildiğim halde balık sırtını yakıştıramıyorum kendime....ama büyük bi ihtimalle toplarım diye düşünüyorum...açık olursa bebeğime eğilemem saçlardan....bende ince siyah olan bir kenarında kırmızı fiyongu olan bi taç aldım...adet yerini bulsun dedim....ne işe yarıyor o kırmızı kurdela....bilen varmı...
Sağol canım. Sende toptan alacaksın hepsini az kaldı. Bak almaya başlayınca istiyoruz fotoları tamammı. Daha güzelleri senin olsun canım.kızlar detaylı baktım inceledim herşey çok güzel.çok beğendim..
bebeklerimiz güzel günlerde giysin eşyalarınıda güzedl günlerde kullansın inşallah..
MİNİK KIZIMIN CİCİLERİ
hepsi bu kadarcık zaman içerisinde daha alıcam inşallah.
peluş battaniyemiz 12 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 91912018wz8.jpg
buda banyo küveti+filesi+banyo havlusu 28 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 99068958jv5.jpg
buda park yatağımız+uyku seti dahil 155 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 26041351mi6.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 91306763ed9.jpg
fundacım buda 5 li setimiz 59 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 81460297db8.jpg
bunlarda zıbınlar+patikler+hastane çıkışı+alt üst takımlar ve önlükleri
ImageShack - Image Hosting :: 14676115wt1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 28491322fp0.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 33125000ru4.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 49699799oi1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 10ig1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 11cf6.jpg
Bunlarda Kendi Hazırlıklarım
LCW Bluz - 17 ytl
Lohusa Tacı - 2 ytl
Pijama takımım-Kompedan'dan - 20 ytl
Lizöz (teyzem ördü)
Emzirme Sutyeni-Kompedan'dan - 10 ytl
lazanya, enel, buket.. hepiniz aldılarınızı gule gule giydirirsiniz insallahh
buketcim hastane cantasi tamam heralde hadi hayirlisi olun canımm benim
Betülcüm doğum yapacağın gün kuaföre gitmen biraz zor gibi geliyor bana, ama kendini iyi hissetmek adına ve dediğin gibi saçlarınla da uğraşan biriysen, kuaförün doğumdan sonra hastaneye gelir ve saçını tarar, fönünü çeker, bebeğinle birlikte ziyaretine gelenleri şıkır şıkır karşılarsın... Ben kendi adıma hiçbirşey düşünmedim henüz, saçlarım zaten uzun değil, bir hafta önce falan abuk sabuk uzayan kısımları kestirir, düzeltmiş olurum yeter sanırım...
İnşallah sağlıkla, sağlıklı bebeişlerimizi kucağımıza alır, ağzımız kulaklarımızda pozlar veririz :)))))
Prima 2 numara aldım bugün. Kipa'da indirimdeymiş. 98'lik paketi 18.90 ytl
maşallah buketcim misler gibi olmuştur.şimdi ütülerkende burnuna kokusu gelir durur artık.iyice özletir oğluşunu sana.
üstünde eskitsin,hayatıda böyle elbiseleri kadar temiz saf güzel olsun inşallah canımcım.
41 kere maaşallah buket kız o ne güzel çamaşır asmak öyle benim astığım çamaşırların ağzı yukarı burnu aşağı bakıyor walla takdir ettim ben ne beceriksiz kadınım yawfffklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?