2009 Mart Bebişlerinin İlk Doğumgünü Fotoğrafları

melekcim ali tuna çok yakışıklı olmuş, benim fıstığım büyümüş delikanlı olmuş maşallah ona :))) pastasıda en az kendi kadar güzel görünüyor :)))) mutlu seneler hayatım....

şehnazcım arda kaan'ımızında doğum günü kutlu olsun canım.... nice senelere...

Allah acılarını göstermesin kuzucuklarımızın nice nice seneler kutlayalım.....

Ali tuna...hasta halin bile yakışıklı senn minik adam...Melekçim sabırsızlıkla o duyguyu yaşamak istiyoruz bizde...Nice senelere...
Arda Kaana nice yıllar,mutlu yarınlar...

melekcim Ali Tuna maşallah erkek olmuş artık nasılda büyümüş maşallah sakın sen zayıf diye söylenme maşallahı var kuzumun
şehnazcım hani benim Arda Kaan'ımın fotoları gamyoncuiremsu

biraz geç oldu ama ali tuna ve arda kaa'nın doğum günü kutlu olsun ay duygulanmmak elde değil geçen karnımızda şimdi kucağımızdalar allahım hepsine sağlık sıhat versin nice senelere...

Ali tuna...hasta halin bile yakışıklı senn minik adam...Melekçim sabırsızlıkla o duyguyu yaşamak istiyoruz bizde...Nice senelere...
Arda Kaana nice yıllar,mutlu yarınlar...

melekcim Ali Tuna maşallah erkek olmuş artık nasılda büyümüş maşallah sakın sen zayıf diye söylenme maşallahı var kuzumun
şehnazcım hani benim Arda Kaan'ımın fotoları gamyoncuiremsu

biraz geç oldu ama ali tuna ve arda kaa'nın doğum günü kutlu olsun ay duygulanmmak elde değil geçen karnımızda şimdi kucağımızdalar allahım hepsine sağlık sıhat versin nice senelere...

hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim,iyiki varsiniz
gercekden bende dün cok duygulandim hep aglamakliydim

emdacim bizim dogum günü partimiz pazar günü olacagi icin ancak pazartesi faln eklerim

çok teşekkür ederiz arkadaşlar,
büyüdüklerini görmek çok güzel...
Sizlerinde az kaldı.
Nice senelerini görürüz inş.Sağlıkla mutlulukla

melekcim ali tunaya maşallah çok yakışıklı olmuş saçlar süper bayıldım nice seneleresağlıklı mutlu yılar diliorum
sehnazcım arda kağanında doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu yıllar
yakışıklı bebişlerinize kocaman öpücükler

Ali Tunamın, Ardamın, Batuşumun doğumgününü kutluyorum
sağlıklı,mutlu nice uzun yıllar diliyorum

Teşekkürler arkadaşlar. Hepsinin nicesağlıklı yaşlarını görelim inş.

cok tesekkürler arkadaslar

ama size kötü haberim var biz hic foto cekimmeisisz dogum gününde iki 3 tane var onlardada hic yokuz .esim hep kameraya cekim yapti fotoyu unutduk
simdi kendime cok kiziyorumm

cok tesekkürler arkadaslar

ama size kötü haberim var biz hic foto cekimmeisisz dogum gününde iki 3 tane var onlardada hic yokuz .esim hep kameraya cekim yapti fotoyu unutduk
simdi kendime cok kiziyorumm

şehnazcım üzüldüm keşke resimlerde olsaydı ben sabırsızlıkla beklıyordum resimleri. neyse üzme kendini enazından kamera görüntüleriniz var.ayrıca kamera modelinizi bilmiyorum ama bazı kameralardaki görüntülerden anlık görüntü fotoğraf olarak çekebiliyorsun istersen eşine bir sor belki sizin kameranında böyle bir özelliği vardır canım.

iyiki dogdunuz böcuklerr sehanzcım melkecim hayırlı ugurlu olsun 1 yasları canlarımzıın inşaallah

Gülşahcım dün nete giremedim misafirim vardı bir gün gecikmeli yazıyorum. Alyacım doğum günün kutlu olsun .Annenle ve babanla hep mutlu olman dileğiyle teyzecim.

yahu nezemen resim koyacaksınız de hadi şehnazzz gülşah buket bekliyoruzz

gülşahcım buketcim fundacım canlarım doğum günü fotolarınızdan bizleri mahrum bırakmayın sabırsızlıkla bekliyoruz

şehnazcım benden sana küçük bir tüyo:kamera çekiminden fotoğraf elde edebilirsin.pc ye yükle sonra istediğin kareyi p tuşuna basarak kaydet.sonrada c dosyasının biyerlerine kayıtlı bulursun.

arkadaşlar nerelerdesin yaww nerde benim yiğenlerimin fotoları kuzucuklarımı görmek istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…