2009 Mart Bebişlerinin İlk Doğumgünü Fotoğrafları

Ne güzel pastalar yapıyorsunuz elinize sağlık.
Kızımız da çok tatlı çıkmış maşallah nice yaşlara

arkadaşlar kızımın doğumgünü fotoğraflarını eklemek istiyorum ama beceremedim bulamadımda nasıl yapılır bilen varsa bana anlatabilirmi??

hepinziin yeni yaşı kutlu ve mutlu olsun.. bend ehaziran annesiyim.. fikir edinmek için bakmıştım.. maşh yavrularınzıa.. nice ncie uzun ömürler versin Yüce Mevlam hepsine.. haıylrı evlat olsunlar inş.. maşhhh..

maşallah reyyan naz... çok tatlısın kaç kiloudu reyyan naz hatırladığım kadarıyla zayıf bi bebekti ama fotoda çok zayıf durmuyo yani Buğrahandan farkı yokkaydirigubbakcemile3 buğrahan 9.130 gr 77 cm

reyyan naz çok tatlıymış maşallah

teşekkür ederiz
maşallah reyyan naz... çok tatlısın kaç kiloudu reyyan naz hatırladığım kadarıyla zayıf bi bebekti ama fotoda çok zayıf durmuyo yani Buğrahandan farkı yokkaydirigubbakcemile3 buğrahan 9.130 gr 77 cm

rekor bizde kıyafetleriyle 8700 geliyor da fotoğraflarda kilolu görünüyor ama erken doğdu doktor yaşıtlarından 1 adım geride olur dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…