2009 Mart Bebişlerinin İlk Doğumgünü Fotoğrafları

ne kadar guzel cikti fotoraflariniz kizlaaar hepisinin dogum gunun icten dileklerimle kutlarim nice guzel uzun saglikli ve mutlu senelere insallah

kızlar tüm bebişlerin doğum günlerini kutlarım allah hepimizin bebeklerine sağlıklı başarılı uzuuun ömürler versin allah onları bizlerden hiiiç ayırmasın inşaallah herkesin doğum günü süper geçmiş fotoğraflara bayıldım :))) demirinde doğum günü çok güzel geçti çok fotoğraf var bayada kalabalıktı 45 kişinin üzerinde konuğumuz vardı çokta eğlendik ama fotoğraf ekleyemedim maalesef bir türlü niye bilmiorum eklemio neyyse napalım bu defa böyle olsun hepinizi öpüyorum:)))

doğum günü fotoğrafımız değil ma nisanurumu sizlerle tanıştırmak istedim arkadaşlar.

bu arada tüm doğum günlerini kutlar Allahtan hayırlı ömür geçirmelerini hayırlı evlatlar olmalarını dilerim.

opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $IMG_0917.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 64

YERİM SENİ TATLI PRENSESopuyorumnanaktan

prensler prensesler basmış burayı.. hepsine kocaman maaşallah. çok tatlılar çoook. iyiki doğmuşsunuz geleceğin starları

nice yıllara herkese mart bebeklerinin çoğu girdi yaşına.maişallah herbirine.artık nerdeyse hiç giremiyorum.bebek tam yapışık oldu malesef.gelip hemen resetliyor bilgisayarı.

ayyy kırmızılarda ne çok yakışmış maşallah canım yaaopuyorumnanaktan

ben senin kırmız elbisene bayıldım tatlı kuzu :))) maşallah ömrün uzun olsun

biaz geç oldu ama doğum günü fotoğraflarımız
kendi ellerimle kızıma yaptığım pasta

url=http://urlal.com/]
[/url]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…