2009 mayıs anneler bebeklerimizin ayakkabı numaraları ne ?

benimde kızım 19 giyiyo ama babannesi 22 numara ilk adım ayakkabısı almış büyük geliyo ayaklarına :S neymiş ayaklar çok çabuk büyürmüş mafoldumben

Ben ayakkabi giydirmiyorum ogluma henüz. Ama ayakkabi patik tarzi birsey almis babasi, 21 numara tam oluyo ayagina. Ayak numarasini ölcen bir taban var, orada da 20 görünüyor. 20-21 arasi birsey olmali:)

Ben ayakkabi giydirmiyorum ogluma henüz. Ama ayakkabi patik tarzi birsey almis babasi, 21 numara tam oluyo ayagina. Ayak numarasini ölcen bir taban var, orada da 20 görünüyor. 20-21 arasi birsey olmali:)

oo sen gec bile kalmışsın giydir bence yoksa dha snra giydiremezsın :ecrin_bebek:

Neden giydiremeyeyim ki anlamadim?
Ben ayak gelisimi saglikli olsun diye, tam olarak yürümeye baslamadan giydirmeyi düsünmüyorum. Doktoruda bu sekilde bir tavsiyede bulunmustu zaten.

benim doktorumda aksine giydirmemi tavsiye ediyo ayak yapısının tam gelişmesi için düz taban olasılığının olmaması için giydirmemi sölüyo hem alışkanlık haline gelsin dio ilerde zorlaanıyomuşsun giymek istemiyormuş.

Ben henüz ilk adım ayakkabılarından almadım. Patik tarzı altı yumuşak olan spor ayakkabısı giyiyor. 18,5 buçuk numara o ve tam oluyor bu aralar a.s.

Himm, her doktor farkli düsünüyor bu konuda demek ki! Baska doktorlardan da bilgi alayim ben o halde.

Himm, her doktor farkli düsünüyor bu konuda demek ki! Baska doktorlardan da bilgi alayim ben o halde.

evet hepsi farklı sölüyo ama bende yeni giydirmeye başladım sayılır doktorumun dediği gibi giydiremiyodum cıkarıp atıyodu giydirdiğimde huysuzlanıyodu ama şimdi alıştı giyiniyo :)

ben neredeyse 1 aydır ayakkabı giydiriyorum cok korkarım düz tabanlıktan suanda minik kızımın minik ayakları 18 numara aslında o bile biraz büyük ama napim miniş benim kızım:ecrin_bebek:

kızlar ben düz tabanım ahh ahh çok çektim ayak ağrısından ayakkabı çok önmeli gerçekten kızımın ayağı 19 ama birazcık önden boşlukta var gibi

bnm oglusum ayagı da 19 numara rahat oluyo aslında 18 numarada tam oluyo ama cok zor gıyılıyo ama 19 rahat gıyılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…