2009 mayıs anneleri buluşuyor

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
413
İstanbul
evet kızlar allah izinverirse bizde buluşacağızz turkbayragi:teytey:

9 haziran salı saat 13.00 de kadıköyde Tepe Nautilus'de buluşacağız........:içelim:

eğer hava kötü olursa 10 haziran için geçerlidir buluşma .....

dırımkızı
sibiko
pınar
bigudi
knk
esen
tuba
civciv

aklıma gelenler bunlar kızlar

birsencim benimde kesin degil :S cünkü eminönüne gidicem c.tesi..ne alaka diceksin :)))) eşimi zor kandirdim..mevlüd için gitmem gerekiyor..annemle gitmek sartiyla kabul etti..üstüne bide sali günü kadikoye gidicem dersem hepten huysuzlaşir..c.tesini bi atlatayim..ondan sonra söylicem..inşaAllah bi sorun cikarmaz :s

valla ben söyledim bişey demedi ama pazar günü annesine gitmeyi teklif etti bende gitmem dedim şimdi sinir yapmış sen arkadaşlarınla buluşuyorsun sana bişey demiyorum ben gitme dersem ne olur diyor...

aslında bu durumda bendeniz şunu yapardım tmm gitmiyorum ne arkadaşlarla buluşacam nede annene gidecem derdim ama işimi riske atamam ....kızdım anladı gel gidelim diyip duruyor

Aman bacılar aman şu aralar kocalarla iyi anlaşın. Şu salıyı atlatalım canlarına okuruz kaydirigubbakcemile3

Benimki de dur bakalım düşünürüz dedi. Bi cırladım. Aptalmıyım ben kızımla dışarı çıkamayacak kadar. Hep peşimde birileri mi olacak. Valla kızdırma yarın bi çıkarım akşama kadar fellik fellik gezerim dedim. Gözü korktu galiba sesi çıkmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet oınarcığım tartışmamak lazım ben beni arkadaş alacak dediğim içi bişey demedi yoksa kendimin geçmesine izin vermezdi.....annemide aradım gelecek ...ee ben yanluz biraz zor gelirdimm

Eee haklı ama bacım 2 bebekle o kadar yolu tabi zor gelirsin. Seni alacak olmaları iyi alkisalkisalkis

Ayyy valla şimdiden heyecan bastı ya. Hadi hadi gelsin salı. Bir sürü bebekli karı buluşucaz he he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tepe Nautilus'un bebek odası o gün bize tahsis edilecek belli kaydirigubbakcemile3

ay evet çok güzel olacak bende şu mevlütü atlatayım kocişe söyleyim
ama benimki bugnlerde huyuma gidiyor bişe demez sanırım inşallah yani

Ay kızlar bende çok heyecan yaptım valla süper olacak yanlız benim burdan kimse gelmiycek gibi gözüküyor.Tubiş ve tutkun yan çizdi Goncada uzun zamandır girmiyor siteye.Offff tek başıma nasıl gelicem şimdi.Taksiyle gelicem artık feda olsunnnnn napalım veririz bi 40 milyoncuk zemuszemus

Mama için sıcak su gerekliyse ordaki yemek yerlerinden hallederiz bacım...

Sen Nautilus'un emzirme odasını falan gördün mü bacım ?

benim mama ,için termusum var sıcak su koyacam birde kaynamış soğuk suyu büyük iki biberoan koyacam kızlar termusunuz varsa alın derimm.....biberonlar stoklu olsun

ben oraları bilmem artık neresine gelrisek orada buluşacaz

sibelim çok para yaa vasıta ile gelsin yağızı taksan koynuna olmazmı

ıki tane biberona mama koyarım kuru birde termos biberonum var ona sıcak koyarım artık.

Canım tek bir minibüsle gelebilirim aslında ama bilmiyorum nasıl olur yaklaşık 30 dk sürüyor minibüsler sallanıyor biraz yavaş yavaş geliyor nasıl olur bilmem tek başıma çantam bebek zor biraz olsun napıyım taksiyle gelicem artık canımız saolsun.Yoksa tek zor olur kızlar gelseler süper olurdu ozaman cesaret ederdim birde aynı taksiyle gelirdik daha iyi olurdu.

Bu arada Nautilus ile görüştüm. Boyner'in bulunduğu koridordaymış bebek bakım odası. Bikaç kişinin birlikte emzirebileceği bi odaymış hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…