Asansör var bacım a.s.
Ay kızlar bende çok heyecan yaptım valla süper olacak yanlız benim burdan kimse gelmiycek gibi gözüküyor.Tubiş ve tutkun yan çizdi Goncada uzun zamandır girmiyor siteye.Offff tek başıma nasıl gelicem şimdi.Taksiyle gelicem artık feda olsunnnnn napalım veririz bi 40 milyoncuk zemuszemus
hülya cnm ben mamamdan seve seve veririm ben kutu ile gelecem benim termus yarım litre kızlar yettiği kadar veririm su bizimkilerde malum iki kişi yaırm litrede sğuk kaynamış su alırım.....
biz nurtenle buluşacaz ben pınarı tanıyom bide zilisini bide yağızı hülyayo eseniii bulurum onlarıı
bigudi cnm ikiz arabalı gördüğün kadın benimdir yapış yakama siya bir araba heheh
kızzz beni tanımadın oğluşşlarımı tanı bari heheh
[k] {n} [k];7295655 .!.:amaaan hepimiz şişkoyuz işte!!!
tanırız yağlaran merak etmeyinkaydirigubbakcemile2
geliyorum geliyorum inşaAllahhhhama gercekten sabit bi yer belirleyelim yahu..her bebekli kadina atlamayalim naaber diye :)))) olmadi kirimiz karanfil takalim yakalarimiza :))))))))))
valla biz hülyayla buluşacağız ama biz nbirbirimizi nasıl tanırız orası muammma
bu arada aben hala kocişe söylemedim ama bişe demez
kızlar öteki tarafada yazdım metrobüs durağı tepe ye yakın mı ?? yoksa bizde 2 araba ve ido yapmamız gerekecekeger yakınsa metrobüste iner taksiye bineriz sositosositosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?