2009 mayıs anneleri buluşuyor

ya kızlar kaça kadar takılırız acaba ona göre biberon alıcam..

ben yedek biberonu kaynatırken yaktımda

bnm termusum yok...

kaynak suyu biberona koyuyorum o acıkana kadar ılıyo sogusada sıcak suyun içine koyuyorum mamayıda yanıma alıyorum yine öylemi yapsam..

ya kızlar kaça kadar takılırız acaba ona göre biberon alıcam..

ben yedek biberonu kaynatırken yaktımda

bnm termusum yok...

kaynak suyu biberona koyuyorum o acıkana kadar ılıyo sogusada sıcak suyun içine koyuyorum mamayıda yanıma alıyorum yine öylemi yapsam..

Bilmem ki bacım yine 2-3 saat dururuz heralde inşallah bebişlerde bi sorun çıkmazsa hihoyyyt

ayy demek bu kadar çabukk he bu salıı :)) bende heyecanlandım yaww :))

ben biberon alıcam yanıma ama hiç mama vermiyorumm o yüzden almadım mama eğer zor durumda kalırsamm sizinkilerin mamasından otlanacazz :))))))))

ya canim ya ben yan cizmedimki mafoldumben işler sıkıştı sadece..cuma günü mevlüdüm var..p.teside doktora gidicem,ordan anneme (kavacik) gececem..bebegin elbisesini dikicez..annemlerin bilgisayarini yapcam..sali günüde eminönüne gidicez şeker malz için..ama yarin pendikte bi arayacam şeker malz..eger bulamassam sali günü eminönüne giderken yada eminönünden gelirken ugrayacam inşaAllah..yan cizdigim olay pendikten gelmek olcak mafoldumben bence taksiye binme canim..yeşil otobüsler var sahilden kadikoye giden..17 idi galiba numarasi..onlar sessiz oluyor içi..eger aglarsa mamasini verirsin yada inip taksiye binersin..ama sanmam aglayacagini..bebişler vesaitleri sever

kızlar salı gunu natılıusta bulusuyorus ozaman.ama nasıl tanıcam ben sızı bırınız bana telını versın ozelden arıyayım geldıgımde her elınde bebek arabası olana bakamayayım saf safvereliniortak

en üst yemek katında burger kıngın onunde bulusurus ozaman hafta içi sakın oluyo natılıus rahat rahat otururus ben annemle gelıcem sızle gorustuktan sonra elbıse falan bakıcaz mevlud ıcın emzırme katıda 2.kattaydı hemen ınıp emzırebılırıs rahat ederıs bence

Sibelcim aşkolsun ne yan çizmesi bende bi koca var ömrümü yedi.şimdi bide kız kabız oldu tam huysuzuz.Annem kocamdan dolayı firar etti dünden beri yalnızım.Bugün aramışsın tam bebeği banyo yaptırıyoduk daha yeni uyudu kaç saattir düşün çok huysuzuz bu günlerde eşime ufaktan dedim 25 günlük bebekle oraya gidilirmi dedi kapattı valla hertür mikrop vardır orda diyor zor yani gelmem.Yoksa aklım sizde sinir durumdayım kocama

hülya cnm ben mamamdan seve seve veririm ben kutu ile gelecem benim termus yarım litre kızlar yettiği kadar veririm su bizimkilerde malum iki kişi yaırm litrede sğuk kaynamış su alırım.....

biz nurtenle buluşacaz ben pınarı tanıyom bide zilisini bide yağızı hülyayo eseniii bulurum onlarıı

bigudi cnm ikiz arabalı gördüğün kadın benimdir yapış yakama siya bir araba heheh
kızzz beni tanımadın oğluşşlarımı tanı bari heheh

amaaan hepimiz şişkoyuz işte!!!

tanırız yağlaran merak etmeyinkaydirigubbakcemile2

geliyorum geliyorum inşaAllahhhh ama gercekten sabit bi yer belirleyelim yahu..her bebekli kadina atlamayalim naaber diye :)))) olmadi kirimiz karanfil takalim yakalarimiza :))))))))))

Valla kıskanıyorum şimdi sizleri sinirden ölcem ya nasıl gelemem kaçamamda uzak yakın olsa hadi diycem bide valla hepiniz tanınırsınız bu kadar bebekle hafta içi zaten orası sakindir.Ya valla inanılmaz meraktayım ve sinir durumdayım.Benim içinde eğlenin salı günü şimdi neyapıyorlar diye meraktan çatlarım

tutkun cnm kociş evde değilse annenle kaç gel derimmm ben tubişciğim geleceğine çok sevindim cnm

valla biz hülyayla buluşacağız ama biz nbirbirimizi nasıl tanırız orası muammma
bu arada aben hala kocişe söylemedim ama bişe demez

tamam cnm senin oğluşlar bırakırsa senden otlanırız delikafaduldendelikafadulden

bende çoğunuzu tanırım diye tahmin ediyorum birsencim sen ikizlerle mühürlüsün zaten tubişi bebişin şapkalı yeleklerinden tanırımm tabi giydirise delikafadulden pınarıda totik defneden gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten delikafadulden

[k] {n} [k];7295655 .!.:
amaaan hepimiz şişkoyuz işte!!!

tanırız yağlaran merak etmeyinkaydirigubbakcemile2

ben değilimmmm beeeeeeee:mymeka::mymeka:-tatlicadiarzu-

geliyorum geliyorum inşaAllahhhh ama gercekten sabit bi yer belirleyelim yahu..her bebekli kadina atlamayalim naaber diye :)))) olmadi kirimiz karanfil takalim yakalarimiza :))))))))))

sen bence eline bi çam ağacı al :roflol::roflol::roflol:

valla biz hülyayla buluşacağız ama biz nbirbirimizi nasıl tanırız orası muammma
bu arada aben hala kocişe söylemedim ama bişe demez

kıs bacımm biz zaten bulaşacağımız yere gelince telefonlaşırız hem sabit yer belirleriz tatlım mrk etme bu arada bana tel no at özelden yerimsenibenyerimseniben

kızlar öteki tarafada yazdım metrobüs durağı tepe ye yakın mı ?? yoksa bizde 2 araba ve ido yapmamız gerekecek eger yakınsa metrobüste iner taksiye bineriz sositosositosositososito

Ooo, ne güzel bulusmada varmis. Bende mi gelsem acaba? :) Saka bir yana, gelmeyi cok isterdim gercekten, ama maalesef...Agustos ya da Eylül gibi düsünürseniz, seve seve gelirim ama...

Bu arada, bize nacizane birkac fotoyu cok görmezsiniz umarim. Size iyi eglenceler, bol ve keyifli sohbetler kizlar...

kızlar öteki tarafada yazdım metrobüs durağı tepe ye yakın mı ?? yoksa bizde 2 araba ve ido yapmamız gerekecek eger yakınsa metrobüste iner taksiye bineriz sositosositosositososito

Canım metrobüsle gelirsen acıbademde inip taksiye binebilirsin. Göztepede inip binebilirsin. Heryerden kolay gelirsin yani a.s.

ohh ne gusel ya..kıskanıom heee dahada...
foto cekın heee...cekın de bızde gorelım emi.benım yerımede eglenın ben dogumdan berı kapı dısarı cıkamadım daha..bıkac market alışwerişi harıçç..bende yakın olsam ne wardı ilaççç gibi gelırdı falla...senağlama

Kızlar her anınızı fotolayın ve anlatmanızı bekliyoruz merakta olucaz yarın.Hadi size iyi eğlenceler hala gelemediğim için çok üzgünüm inşallah bir daha ki buluşmada bende olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…