2009 mayıs anneleri buluşuyor

büyük gün bugün hee... süperrr
gelmeyi bende isterdim merak ediyorum sizleri ama bebeklerimiz çok küçük iyi cesaret ettiniz çıkmaya dışarı
ben tek başıma aslaa cesaret edemem emdiği için ağladımı kalıyorum ortada
siz nasıl göze aldınız? başka bir gün ayarlanırsa ona gelebilirim ama dahada büyümüş olur ozaman
buluşmanın delillerini görmeyi isteriz paylaşırsanız memnun oluruz:)
iyi sohbetler şimdiden

bende gelmeyi çok isterdim ama ben daha 13 gündür doğum yaptığım için 20 kırkım olmadan dışarı çıkmak istemiyorum yoksa kesin gelirdim biz geç doğum yapanlar maalesef şanssızmışız size iyi eğlenceler

Merhaba kızlar eve ilk gelen benim heralde çok keyifli bir gün oldu alışveriş merkezinde herkez dönüp dönüp bize baktı diyebilirim.Uzaylı gibi hissettim kendimi.kaydirigubbakcemile3

ılk resimler bende diğer kızlarda da baya var bakalım beğenecekmisiniz büyük buluşma resimlerini..

Bir baktım şöyle kendi resmim hiç yok kızların çektiklerinde vardır inşallah.

Knk Nurten ve Bigudi Gülşah

[/URL][/IMG]

Pınarın totik kızı Defne Birsen'in annesinin kucağında cadı durmadı da birazkaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]

Aliş'le Ömer maşallah çok uslular

[/URL][/IMG]

Pınar'la Birsen...

[/URL][/IMG]

ne guzel bı gun gecırmıssınız harıka gozukuyosunuz zor olmamıstır bebıslerle ıns sıbel senın foto yokmu devamını beklıyoruz

Ya gerçekten çok eğlenceli bi gündü. Bende de var bir iki resim ama eve gidince koyabilirim ancak. Kayınvalidemlerdeyim makinanın kablosu yok burda. Sanırım en çok resim ya Nurten'in makinasıydı yada Gülşah'ınkinde a.s.

Valla bebek bakım odası olduğu için göze aldık ama oturduğumuz yerde emzirdik bebekleri komikti ya kaydirigubbakcemile3

Zaten benimkinin cadılığı hariç diğerleri pek bir usluydu maşallah. Bende Sibel'in babay Sling'i sayesinde susturdum cadıyı kaydirigubbakcemile3

ya çok güzelmiş kızlar hepiniz çok tatlı görünüyor sunuz bir djhakine inş bizde katılıırz öptük herkesi

süper görünüyorsunuzz kızlar böyle görmek dahada güzel oluyormuş inşlh birdahaki seferde aranızda olabilirim .
güzel geçtiği her kareden belli:))

süperdiiiiiiiiiiiiii kızlarrr süperrrrrrrrrrrrrrrrrr

allah razı olsun knk kocası bana çok yarımdcı oldu arabamızı altıkat yukarı çıkardı evimize kadar getirdi...
beni gideceiğim doktorun yakın biryerine bıraktı çok çok çokk sağolsunlarr

vALLA SÜPERSİNİZ GELEMEDİĞİM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM.ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİĞİNİZ BELLİ ŞİMDİ KİMLER GELDİ TAM OLARAK DİĞER FOTOLARI DA BEKLİYORUZ TELLE KATILAYIM DEDİM AMA SİBEL TAM EMZİRMEYE GİDİYORMUŞ YHAKALAYAMADIM SİZİ

ne güzel ya kızlar aynı yerdesiniz görüştünüz keşke ben de orda olsaydım buralara yolunuz düşerse beklerim yazın tatile falan bu taraflara gelirseniz mutlaka beklerim

Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home2/yollayap/public_html/upt/tr-class.upload.php on line 2049

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…